FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Dumitru Dragomir face noi dezvăluiri despre Mihai Voduț, jucătorul dat afară de la Viitorul pentru pariuri: „E o stricăciune! Fuma și bea 6-7 sucuri pe zi”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 10:20

Dumitru Dragomir, fost conducător la FC Voluntari, a vorbit la GSP LIVE despre atacantul Mihai Voduț, 24 de ani, dat afară de la Viitorul pentru că a pariat. (Detalii AICI)

Vezi în video ce spune Dumitru Dragomir despre problemele extrasportive pe care Mihai Voduț le are

 

„Asta cu pariurile e nimic. Eu am lucrat cu Voduț la Voluntari. Îl dădusem și eu afară. Este total lipsit de educație. Este o stricăciune mică. Greu îl aduci pe linia de plutire. De la familie până la fotbal, nu a avut o educație adecvată, nu a avut o educație sportivă. Strică mult.

El este foarte talentat dacă s-ar pune pe picioare. Nu știu dacă mai fumează. Că la cât fuma... Și bea 6-7 sucuri pe zi. El, ca sportiv, e talentat.

Eu l-am dat afară pentru viața extrasportivă. Nu știam de pariuri. Dar nu aș face un caz din asta. Când ești un om cu educație, cu picioarele pe pământ, îți alegi bine și consoartă. Dacă vezi că e stricată, îi dai un brânci.

Își va găsi echipă pentru că e talentat. Dar oriunde se va duce, va fi mărul stricat. Vă dați seama că a renunțat și Hagi la el. Vă dați seama ce înseamnă asta?”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

CITEȘTE ȘI: 

Răspunsul FRF în cazul fotbalistului de la Viitorul prins că paria! Comisia de Integritate s-a autoseziat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
addytzu
addytzu  •  22 Ianuarie 2019, 23:44
Postat de Adrian Addryano pe 22 Ianuarie 2019, 14:38

Cum își permite acest individ certat cu legea și cu bunele maniere sa catalogheze un fotbalist drept "stricăciune"?Asta doar a profitat de pe urma fenomenului toată viața a stat într-un birou a făcut blaturi când era la Scornicești,Brașov sau Victoria B.,a fost regizorul unul partide de tristă amintire in care rezultatul era cunoscut dinainte și nu a plecat decât după ce a dat un tun financiar de câteva milioane de euro, bani multi și nemunciți pe care acest om a pus mâna ilegal profitând de instituțiile statului care sunt cele mai slabe din lume!!!!!!!!!!!!!Cum sa mai apari după atâtea abuzuri și ILEGALITATI sa spui despre unul și despre altul că nu știu ce a făcut când ar trebui sa se uite în oglindă sa vadă dacă nu-i este rușine cu ce a făcut de-a lungul vieții!!!!!!!!!!!!!

Ce să-i faci daca este produsul securității!!!!!!!!!!!Atât poate este limitat!!!!!!!!!!!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  22 Ianuarie 2019, 21:01
Postat de hells_angels_buc pe 22 Ianuarie 2019, 12:43

Vodut stricaciune mica , iar matale sticaciune mare si batrana ,mare noroc ai avut cu legile astea facute pentru hoti . Daca erai in Germania erai inchis pe viata !!!

In Germania ar fi fost inchis pe viata.... ca Uli Hoeneß

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  22 Ianuarie 2019, 20:46

Dar parca era mare vedeta. Descoperirea lui *** ca mai toate celelalte!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează