FOTBAL  »  Superliga  »  CULISE

VIDEO EXCLUSIV // Interviu spectaculos cu Anamaria Prodan și Adrian Thiess: Giovanni Becali, ironizat + declarații tari: „Eu sunt Rolls Royce, frații Becali sunt Volkswagen”

Anamaria Prodan și Adrian Thiess au stat de vorbă cu reporterii Gazetei Sporturilor
Anamaria Prodan și Adrian Thiess au stat de vorbă cu reporterii Gazetei Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 19:07

După ce GSP.ro a anunţat în exclusivitate noua colaborare dintre Anamaria Prodan Reghecampf şi Adrian Thiess, cei doi au acceptat un interviu comun în care vorbesc despre planurile pe care le au în viitor, relaţia cu fraţii Becali, dar şi despre venirea impresarului Pini Zahavi în România.

Impresara nu ezită să-i ironizeze pe Giovanni şi Victor Becali, iar Adrian Thiess face promisiuni bombastice cum că ar vrea să aducă la Bucureşti nume imense ale fotbalului european.

Thiess spune însă că nu se implică în războiul dintre Anamaria Prodan şi fraţii Becali, acesta fiind prieten cu ambele părţi.

Care sunt planurile de viitor ale duoului Adrian Thiess- Anamaria Prodan

 

"A fost o chestiune pe care am stabilit-o relativ rapid. Suntem prieteni de 20 de ani. Am zis: Ana, ce părere ai să facem acest lucru? Mi-a zis că i se pare mișto și asta a fost tot"
Adrian Thiess

Anamaria Prodan ironizează venirea impresarului Pini Zahavi și a tatălui lui Neymar, la meciul FCSB - CSU Craiova, 3-2, aceștia fiind invitați de către Giovanni Becali:

"Noi am vorbit să colaborăm cu o săptămână înainte să vină "moaștele sfinte" (face referire la Pini Zahavi). De ce l-aș aduce pe bunicul lui Messi la București?"

OPINIILE LUI THIESS SI PRODAN DESPRE REVENIREA LUI GIOVANNI BECALI

"Am înțeles acum că au semnat un contract de scouting. Un lucru foarte frumos, au o echipă unde își pot duce jucătorii. Acolo sunt niște datorii, dacă nu mă înșel, clubul ăsta avea niște datorii uluitor de mari".
Anamaria Prodan

"Eu sunt numărul unu! Eu când intru undeva, intru eu, nu aduc alți oameni. Așa am crescut eu. Mama mea mi-a spus: tu ești numărul unu, trebuie să rămâi numărul 1!"
Anamaria Prodan

"Frații Becali trebuie să revină acum și să își recupereze locul pe piață. Trebuie să lupte cum am luptat noi toți. Așa cum am făcut eu. Repet, nu a venit nici președintele Mircea Sandu să mă ajute"
Anamaria Prodan

TOP 3 IMPRESARI ÎN OPINIA ANEIMARIA PRODAN:

"Anamaria Prodan, multe locuri libere, Chiodi, nu, vrei să-ți spun ceva? Pe doi, Bogdan Apostu. Giovanni și în rest..."

"Eu sunt Rolls Royce, Apostu e Mercedes, Chiodi e BMW, frații Becali sunt Volkswagen în momentul ăsta" Anamaria Prodan

 

CARE ESTE POZIȚIA LUI ADRIAN THIESS ÎN FOTBAL:

Adrian Thiess despre legătura sa cu fotbalul: "Primul meu impact cu fotbalul a fost când m-am trezit într-o baie rece încercând să fac ceva frumos pentru suporterii din România. Episodul Barcelona (Thiess a organizat amicalul Dinamo - Barcelona din 2012) mi-a lăsat un puternic gust amar.

Nu mă aşteptam să mă susţină cineva în mod deosebit pentru că nu aveam nevoie de acest lucru, dar nu să îmi dea toată lumea în cap. A fost un şoc. Mă certasem cu Mitică Dragomir aiurea, ba că nu vine Messi, ba că vine echipa a doua, ba că nu vin deloc. N-am înţeles nici până în ziua de astăzi"

CARE ESTE RELAȚIA LUI ADRIAN THIESS CU GIOVANNI BECALI

 

Care este relaţia lui Adrian Thiess cu Giovanni Becali: "Am o relație foarte bună cu frații Giovanni și Victor de foarte mulți ani. Eu sunt prieten și cu Ana, și cu ei. Nu o să-i întreb de ce sunt certați. Sunt treburile lor. Cu Giovanni am vorbit alaltăieri, m-a sunat să mă întrebe care e treaba".

Interviul integral cu Anamaria Prodan și Adrian Thiess:

 

Vezi și: EXCLUSIV Ciocnirea impresarilor: de la Anamaria Prodan la frații Becali » Gazeta prezintă mișcările strategice din lumea agenților de jucători din România: s-au format 3 MARI tabere

Vezi și: EXCLUSIV UPDATE Anamaria Prodan și Adrian Thiess s-au asociat într-o firmă de impresariat sportiv » Prima reacție: „Vreau să merg la nivelul următor!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
alexzece
alexzece  •  08 Aprilie 2019, 14:11
Postat de andrei1337 pe 07 Aprilie 2019, 20:50

Ce frica îi e de Naș :))). Giovanni are relații peste tot, ceea ce spune poate fi verificat, eu l-am văzut în 2010 cum lua micul dejun cu Zlatan in Milano, și va dați seama că nu am niciun interes sa spun asta :)). Relația cu Mou nu mai poate fi pusă la îndoiala, s-a văzut de fiecare data cine îl aduce pe Mou in Romania. Pini Zahavi, tatăl lui Neymar, micul dejun luat cu Mino Raiola (când au apărut fotografii cu cei doi in "The Sun") spune totul despre relațiile lui Becali în lumea fotbalului. Ana Maria Prodan are muuuuuuult de lucru până să ajungă acolo, și nu va ajunge niciodată, oricum, pentru că nu are stilul lui Giovanni și șmecheria lui. Ana a stat in puf, in casa, crescuta pe bani foarte multi. Giovanni e om crescut pe strada, a făcut închisoare de mai multe ori, in anii '80 trafica cocaina prin Germania, e clar că omul are o șmecherie aparte!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hristac
hristac  •  08 Aprilie 2019, 11:52

si ea dracoasa dar si ,,presarii,, nu o lasa mai jos,tot o provoaca.. ce vreti sa zica ? normal ca este EA anamaria numarul 1 ! ca amuzament este ok,isteata,iute la limba, pare si destul de fidela...fratii sunt in cautari,sunt proaspeti iesiti din bulau

1566178743642986
Vlad Hartea  •  08 Aprilie 2019, 10:36

Mai terminati odata cu faptura asta !! Vrajelile ei sunt pentru presa si aventual pentru *** care nu inteleg nimic din acest fenomen sportiv. Nu ar eusit in viata ei sa vanda vreun fotbalist roman intr-un campionat din Vestul Europei !! Pe Stanciu nu l-a vandut ea, ci numai l-a reprezentat, iar acum, cu relatiile ei in fotbalul arab, la dus in Arabia Saudita unde mai nou este rezerva !! Credeti ca marile cluburi stau la discutii cu o *** ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close