FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV // Ionuț Chirilă, analiză NEMILIOASĂ: „Cum e posibil ca Dinamo să se zbată în mediocritate? Am lucrat 10 ani acolo, dar n-am primit șansa pe care o meritam”

Ionuț Chirilă are un trecut care se indentifică cu Dinamo
Ionuț Chirilă are un trecut care se indentifică cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 11:09

Invitat la GSP Live în seara în care CFR Cluj a câștigat titlul, tehnicianul Ionuț Chirilă (53 de ani), în prezent fără contract, și-a găsit timp să radiografieze situația în care se află Dinamo, echipă la care a fost antrenor secund în urmă cu mai bine de 20 de ani. 

 

Am lucrat 10 ani acolo și nu mi s-a dat șansa pe care o meritam cu prisosință. Dinamo e singurul club din Europa care are complexul în centrul Capitalei. Ghencea e izolat, Giuleștiul e izolat. E clubul care a făcut zeci de milioane din jucători produși: Tararache, Marica, Mitea, Ștefan Radu, Marius Niculae, Ionuț Lupescu, Florin Răducioiu au plecat pe milioane. 

Cum e posibil ca Dinamo să se zbată în mediocritatea asta, să fie în play-out și să ajungă la un nivel de subzistență? Cum e posibil așa ceva? Înseamnă că management-ul e acolo a fost dezastruos. În acest campionat submediocru al României, Dinamo niciodată n-are voie să fie în play-out. Cum e posibil ca Dinamo să fie în mediocritate?”, a spus Ionuț Chirilă, la GSP Live 

Dinamo se află în play-out pentru al doilea an consecutiv, însă oficialii și-au propus la nivel declarativ să lupte pentru titlu în sezonul viitor. 

De-a lungul carierei, Ionuț Chirilă, în vârstă de 53 de ani, le-a pregătit pe Electromagnetica, Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSM Poli Iași și ASA Târgu Mureș.

Vezi și: Mattia Montini trage tare pe final de sezon! Clauzele din contractul cu Dinamo + Cum vor „câinii” să prevină un nou caz Gnohere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
chris_bu67
chris_bu67  •  13 Mai 2019, 18:26

coachul fără contract își dă cu părerea!

jaleimensa
jaleimensa  •  13 Mai 2019, 16:47

Analiza de mare nivel :))) In prezent somer, si-a facut timp :)))))))))))))))))))))))))

caminero
caminero  •  13 Mai 2019, 14:06

"Invitat la GSP Live în seara în care CFR Cluj a câștigat titlul, tehnicianul Ionuț Chirilă (53 de ani), în prezent fără contract" Ultimele patru cuvinte din citatul de mai sus spun totul despre personaj.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează