FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO // EXCLUSIV Ionuț Lupescu, declarații de SENZAȚIE, în premieră: „A intrat în vestiar și ne-a zis: «Ne cer ăștia 100.000 ca să-i batem!»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 17:06

Ionuț Lupescu (51 de ani) a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. 

Acesta i-a răspuns lui Romică Pașcu, cel care afirma la GSP Live că l-a dat afară pe Lupescu de la Bistrița, întrucât fostul internațional nu accepta blaturile existente la vremea respectivă în fotbalul românesc.

„Romică Pașcu nu spune sută la sută adevărul. Din cauza asta, eu m-am lăsat de antrenorat. Eu am plecat de la Brașov, nu m-au dat ei afară. A fost un meci cu Gloria Bistrița în etapa a 3-a, a 4-a. El a venit și ne-a spus «Ne cer ăștia 100.000 ca să-i batem!".

Cum să le dăm bani ca să-i batem? Nu știu dacă era Cooperativă. Și i-am zis «Dacă aveți banii ăștia, dați o primă la echipă! Dacă pierd eu, plec!». N-au dat nicio primă. S-a terminat 1-3 și mi s-au părut suspecți anumiți jucători. Le-am zis la revedere și-am plecat. Asta a fost tot. M-am oprit din antrenorat.

Apoi a venit oferta de la Mircea Sandu să intru în administrație. M-am retras din antrenorat pentru că mi-am dat seama. Am mai fost șase luni la Sechelariu și Chivorchian. Acolo am scăpat în ultima etapă de retrogradare pentru că n-am aranjat niciun meci. 

Sechelariu a fost corect și nu s-a băgat niciodată peste mine. Ei se mințeau! Nu știau care le e valoarea. Nu știi când ești bun, dacă faci blaturi! Dovada în cazul Brașov. Eu am plecat în etapa 3, când mai erau 30 de etape de disputat. Ce-au făcut? 

Au retrogradat și s-au desființat! De ce? Pentru că s-au mințit cumpărând victorii, jocuri! Nu știau valoarea jucătorilor, nu știau valoarea lor”, a declarat Lupescu, în dialogul cu Ioanițoaia.

Ce spunea Romică Pașcu

 „Pe Lupescu l-am dat afară de la FC Brașov pentru că nu a vrut să ne înțelegem cu Jean Pădureanu. I-am spus «Noi câștigăm aici, ei câștigă în retur» și el a zis că nu se bagă în chestii de-astea. Mi-a mai spus că el îi bate și în tur și în retur. Ne-a bătut Jean, 3-1, a venit la mine și și-a dat demisia. Cu mine, Lupescu a fost un băiat corect, cinstit și cu coloană vertebrală”, a povestit acesta, la GSP Live 

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU IONUȚ LUPESCU

VEZI ȘI:

CRAIOVA // Victor Pițurcă și Mihai Rotaru nu sunt pe aceeași lungime de undă! Craiova pregătește meciul cu FCSB într-o atmosferă tensionată

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1900144626740004
Zi Bobby  •  19 Decembrie 2019, 16:12

Lupescu,un om de nimic.L-a adus Mircea Sandu la federatie,l-a facut om.Cine l-a tradat primul pe Mircea Sandu? evident,Lupescu! ,cine i-a infipt cutitul pe la spate lui Mircea Sandu?,normal ca Lupescu.Un caracter zero,un om lacom,tradator si duplicitar..

141365743797979
Robin Green  •  19 Decembrie 2019, 00:20

Si Romica Pascu asta dom'le...nu i-a spus nimeni ca daca vrea antrenor bun la blaturi el trebuia sa ia unul din pepiniera din ghencea, templul blatului romanesc. hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează