FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Lupescu îl laudă pe Negoiță și trimite săgeți către Nicolae Badea: „Vorbește de Dinamo ca de o jucărie”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 06:00

Ionuț Lupescu a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, și e moderată de Ovidiu Ioanițoaia. „Kaiserul” susține că se uită tot mai puțin la fotbalul românesc și a vorbit despre situația lui Dinamo.

„Mă uit la meciuri din când în când. Am televiziune româneasc, dar la Liga 1 din ce în ce mai puțin. Mai mă uit la fosta mea echipă, Dinamo. La meciurile echipei naționale... Sper ca în ultimul ceas să reușim calificarea”, a declarat Lupescu.

„Dinamo nu e de un leu”

Fostul candidat la șefia FRF a vorbit și despre declarațiile lui Ionuț Negoiță, care a spus că e dispus să dea clubul Dinamo oricui oferă 1 leu și asigură 500.000 de euro.

„La Dinamo nu e vorba de un leu. Dinamo nu e de un leu... Trebuie să vii cu bani de acasă! Din ce-am înțeles și ce-am văzut din ce mai spun ceilalți, omul a luat acum câțiva ani echipa și a salvat Dinamo! Omul nu mai poate... Nu mai vrea să dea bani. Cam asta e ideea. Nu mai poate să țină echipa și vrea s-o dea. Nu știu care sunt datoriile. Că sunt 1,8 sau 4 milioane. 

Datorii apar pentru că sunt și de pe vremea domnului Badea. Când te uiți acolo... Bugetul echipei e de vreo 5 miioane de pe an, dar aici mai primești din drepturi tv, ticketing, sponsori. Nu pot să vorbesc exact pentru că nu știu documentele. Pentru mine e clar că Negoiță nu mai poate să țină echipa și vrea ca cineva să o ia”, a adăugat Lupescu.

„Stadionul era vital pentru viitorul lui Dinamo”

„Kaiserul” nu înțelege nici situația stadionului din Ștefan cel Mare: „N-am putut să înțeleg cum în cea mai bună zonă a Bucureștiului nu ai un stadion de 25-30 de mii de locuri. Era vital pentru viitorul clubului! Am văzut că se leagă de nu știu ce documente și de domnul Badea. Domnule, toată lumea dă vina pe cineva! Dacă într-adevăr se vrea mă lepăd de tot și dau drumul la stadion. Domnul Badea a fost președinte și acum vorbește de Dinamo ca de o jucărie. 

Odată și odată trebuie să iasă de acolo! A stat zecea ani și unde s-a dus clubul? Și el și restul de pe-acolo! A venit Negoiță l-a salvat și acum nu mai poate. Nu e nicio rușine!”, a mai spus Lupescu.

„Suporterii au venit la mine să dăm cotizații. Ei sunt împărțiți în două. Peluza Cătălin Hâldan și restul, dar pentru mine există un singur club. Eu am plătit la ambele. Dar nu e frumos să ataci fostele glorii, colegii. Nu mi se pare normal să înjuri gloriile când ai o problemă cu patronul. Nu știu ce vor. Dar m-aș bucura să vină cineva cu intenții bune și potență financiară”
Ionuț Lupescu

Vezi și:

FCSB // Gigi Becali, acuzat de președintele unei rivale din Liga 1: „Mi-a bulversat jucătorii, nu le mai stă mintea la fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează