FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV // Marius Niculae are soluția pentru redresarea lui Dinamo: „Ce se întâmplă acum e dureros”

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 14:11

Trofeul Legendelor Capitalei s-a disputat duminică, în sala Dinamo din Capitală. Organizatorii evenimentului câștigat de Sportul Studențesc au au fost Marius Niculae și Adrian Troscenco. „Săgeată” a vorbit despre importanța atragerii fanilor la stadion.

„Ideea turneului a fost readucerea spiritului derby-urilor bucureștene. Am vrut să readucem lumea la meciuri. Organizația mea are și scopuri caritabile. Câte 3 tricouri de la fiecare echipă vor fi scoase la licitație pentru a ajuta un tânăr dinamovist, bolnav de cancer.

E o plăcere să joc din nou fotbal cu foștii mei colegi. Sper că a fost un spectacol agreabil și a încântat fanii. Sunt foarte mulți jucători străini care nu știu ce înseamnă Dinamo, Steaua și Rapid. Probabil și asta e o cauză pentru îndepărtarea fanilor”, a declarat „Săgeată” pentru GSP.ro.

E dureros ce se întâmplă la Dinamo

„E dureros să o vedem pe Dinamo acolo, pe locul 11. Clubul e construit pe o idee clară, aceea de a câștiga tot. Chiar dacă la loturile de juniori avem performanțe, preferă să aducă jucători străini în loc să le acorde loc șanse.

Sper ca Marco Ehmann să demonstreze că este un jucător foarte bun. Eu l-am întors din drumul spre CFR Cluj, Bratu l-a vrut neapărat. Are școala lui Dortmund, este foarte serios. Știu ce poate, sper să aibă șansa să demonstreze. Mi s-a spus că la finalul cantonamentului se va trage linie și vor lua o decizie în privința lui”, a punctat Marius Niculae.

„Naționala U21 am văzut-o live. Mirel Rădoi are o echipă bună, cu mulți jucători care joacă afară. Sper să demonstreze că pot face față și la echipa mare”
Marius Niculae

„Dinamo nu va dispărea niciodată! Avem cei mai frumoși spectatori din țară și e păcat că nu avem un stadion frumos, pe măsura lor”
Marius Niculae

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Ovidiu Herea vrea înapoi la Rapid! Va fi coleg cu fratele său în prima jumătate a anului 2019

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
2036290743290484
Ion Marin  •  21 Ianuarie 2019, 17:52

Draga Marius , fara ajutor financiar si fara valoare la toate nivelurile , va dispare.Placerea de a juca fotbal nu dispare , nu stadionul conteaza , conteaza profesionistii , jucatori , antrenori , conducatori.Implicati va si ajuati clubul care v a dat tuturor un nume si v a facut legende , nu stati si critiocati la Negoita .pANA ACUM DE CAND A LUAT ECHIPA , EL A FACUT FOARTE MULT , PE CAND VOI NIMIC , TIRIAC , LUCESCU , TU SI ALTII.Criticati si va uitati la el cum se duce la vale , acum e n moarte clinica baiatule , are nevoie de perfuzii , adica de bani si de jucatori valorosi si la copii si la seniori, nu te stifturi aduse de Contra si Bratu.La lupta baiti , luati exemplul lui nea Cornel din meciul cu Portugalia de la Bucuresti , cana a facut marcaj la Eusebio , care nu era nici Becalu , nici Mimi Stoica.Faceti si voi ceva , ca Negoita a facut enorm.

2036290743290484
Ion Marin  •  21 Ianuarie 2019, 17:28

Bai Marius , ai jucat la cel mai inalt nivel.Te consider profesionist.Ba baiatule vorbesti prostii.Centrul ala pe care l lauzi tu , nu a produs nimic valoros de 10 ani , a produs numai stifturi.Indicatorul lui de perfoamanta sunt jucatorii promovati in liga , sau la nationala.PRODUCTIA LUI E ZERO.INSEAMNA CA ACOLO , CA SI LA NIVEL DE CONDUCERE CLUB, SE AFLA NUMAI AGEAMII.

2036290743290484
Ion Marin  •  21 Ianuarie 2019, 17:25

Ii cant lui Negoita anumite solutii de cand a preluat echipa si pana acum si aici si pe email , nu a tinut seama de nimic , s-a inconjurat de la inceput de ageamii si uite ce a iesit.Pana acum singurele pete de culoare activa cu rezultate in selectie, au fost cei doi dinamovisti pur sange Mircea Rednic si Ioan Andone, chiar daca ultimul s a suparat pe mine cand i am zis sa mearga la sa i vada pe Petre si pe Man. Becalu si cu Mimi ., nici nu auzisera de ei.I-am zis lui Borcea prin cineva sa l ia pe Sanmartean cand avea 18 ani, nu a vrut.Si asa mai departe, sunt multe de zis , dar din pacate clubul Dinamo se afla in cea mai grea situatie din istori clubului, si il atentIonez pe Mircea Rednic , ca daca in regim de urgenta nu si aduce un fundas central de valoare cu stiinta jocului in aparare , si un atacant care sa stie sa dea gol, DINAMO VA JUCA IN B LA ANUL, dar nu l mai are pe Moldoveanu , nu rimeaza s ar putea sa scape.Am spus sa se implice o organizatie a suporterilor ca O.N.G , DUPA LEGEA SPORTURILOR Ii cant lui Negoita anumite solutii de cand a preluat echipa si pana acum si aici si pe email , nu a tinut seama de nimic , s-a inconjurat de la inceput de ageamii si uite ce a iesit.Pana acum singurele pete de culoare activa cu rezultate in selectie, au fost cei doi dinamovisti pur sange Mircea Rednic si Ioan Andone, chiar daca ultimul s a suparat pe mine cand i am zis sa mearga la sa i vada pe Petre si pe Man. Becalu si cu Mimi ., nici nu auzisera de ei.I-am zis lui Borcea p

Vezi toate comentariile (3)
Comentează