LIGA 1  ·  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Massimo Pedrazzini a fost dorit la CFR Cluj! Cine a blocat mutarea

Articol de — , Vineri, 14 Februarie

Massimo Pedrazzini (62 de ani), fostul antrenor de la FCSB, a dezvăluit în premieră la GSP Live că a fost dorit la CFR Cluj de Mircea Rednic în 2013, când „Puriul” a antrenat pentru scurt timp în Gruia, însă mutarea a fost blocată de conducerea clujenilor. 

Iuliu Mureșan (66 de ani), fostul președinte de la CFR Cluj, a fost cel care nu l-a dorit pe tehnicianul italian din cauza trecutului său roș-albastru și pentru că Gigi Becali este nașul fiului său. 

„Când m-am întors din Emiratele Arabe Unite am fost ofertat de CFR Cluj. Domnul Rednic mi-a propus să vin la Cluj împreună cu preparatorul meu fizic, ca antrenor secund. Iuliu Mureșan a blocat venirea mea acolo din cauza relației de rudenie pe care o am cu Gigi Becali. Probabil ca aș fi fost considerat un spion pentru Becali, dar eu niciodată nu am fost spion. De multe ori a apărut în presă că eu eram turnătorul lui Becali, dar niciodată eu nu vorbeam cu el. Nu îl sunam, nu îi povesteam ce se întâmplă. Niciodată”, a declarat Pedrazzini la GSP Live. 

Era considerat spionul lui Becali și de către jucători 

Nu doar Iuliu Mureșan îl suspecta pe Pedrazzini că i-ar oferi informații lui Becali. Și jucătorii de la FCSB aveau aceeași părere: „Câteodată și din partea jucătorilor simțeam că ei așa mă consideră, dar le-am demonstrat că nu este așa. Eu nu i-am turnat niciodată lui Gigi ce se întâmplă în vestiar. Câteodată apăruseră știri în direct, când eu nici nu eram în vestiar, probabil cineva era cu telefonul deschis că deja se vorbea la televizor. Era ceva incredibil” 

Citește și:Acum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1