DIVERSE  ·  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Pedrazzini răspunde acuzațiilor lui Alexandru Stan că s-ar fi dat impresar: „Nici măcar nu eram la FCSB atunci când el a venit la selecția de care spune”

Articol de — , Vineri, 14 Februarie

Massimo Pedrazzini (62 de ani), fostul antrenor de la FCSB și director tehnic de la academia FCSB, a răspuns acuzațiilor primite din partea tânărului fotbalist, Alexandru Stan (video, mai jos)

VIDEO CU ACUZAȚIILE LUI ALEXANDRU STAN 

Alexandru Stan l-a acuzat, la GSP Live, pe fostul director tehnic de la academia FCSB că a acționat în calitate de impresar, deși nu avea voie, și a încercat să-l păcălească. Stan susține că după acel moment a dat o probă de joc pentru a intra la academia FCSB, iar el a fost singurul fotbalist refuzat din 44, la ordinul lui Pedrazzini. 

Aflat vineri dimineață în studioul GSP Live, Pedrazzini s-a apărat:

„Mama lui m-a sunat plângând și mi-a cerut o întâlnire, iar eu m-am dus împreună cu Renzo Rossi. Niciodată nu am pus pe cineva să semneze, pentru că dacă ar fi fost așa nu avea nicio valoare. Eu nu sunt impresar, sunt antrenor. Mi-a cerut un ajutor pentru că dorința lui era să meargă în străinătate, dar i-am explicat că nu este posibil, copilul nu joacă de 6 luni. Noi colaboram cu o echipă „Juniorul” și i-am oferit un loc să se antreneze, el nu se antrena. Asta a fost discuția mea cu mama, copilul și Renzo. Niciodată nu a venit să se antreneze acolo. Nu știu unde a fost păcăleala. 

Eu nici măcar nu eram la FCSB atunci când el a venit la selecția de care spune. Selecția din Berceni a fost făcută spre sfârșitul lunii iunie, iar eu am semnat cu FCSB pe 8 septembrie. Am contractul. Nu aveam cum să hotărăsc eu atunci, în privința jucătorilor. Am fost la selecția respectivă, nu în calitate de scouter, pentru că mă sunase domnul Geamabazi pentru a avea o discuție despre o eventuală colaborare. După aceea eu am plecat, nu știu ce s-a întamplat în vestiar, ce s-a întamplat la selecție sau cine a făcut-o”, a declarat Massimo Pedrazzini la GSP Live. 

Citește și:Rușinos ce a fost făcut public acum despre Adi Mutu și Alexandra Dinu. Detaliul a fost ascuns aproape 20 de ani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Fotbal, Liga 2

UTA Arad - Ripensia Timișoara

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
13:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Mioveni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:00 Fotbal, La Liga

Eibar - Levante

Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Stuttgart

Digi 4
15:00 Handbal F, Liga Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea - Savehof

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
16:00 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 4
17:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - FC Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
18:30 Fotbal, Ligue 1

PSG - Dijon

Digi 3
18:30 Handbal M, Liga Campionilor

HC Vardar - Montpellier

Digi 4
19:00 Fotbal, Serie A

Udinese - Fiorentina

Digi 2
20:15 Handbal F, Liga Campionilor

Vipers Kristiansand - Rostov-Don

Digi 4
20:30 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - FCSB

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Napoli - Torino

Digi 2
21:45 Handbal M

Barca - Pick Szeged

Digi 4
22:00 Fotbal, La Liga

Granada - Celta Vigo

Digi 3
Program TV complet

Liga 1