FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Moment istoric! Mircea Lucescu și Mircea Rednic s-au împăcat după 15 ani: „Am emoții!”

Mircea Rednic și Mircea Lucescu // Foto: Eduard Apostol
Mircea Rednic și Mircea Lucescu // Foto: Eduard Apostol

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 21:08

Mircea Rednic și Mircea Lucescu s-au împăcat la relansarea fabricii de bere Grivița deținută de Matei, nepotul lui „Il Luce”.


„Am emoții, nu l-am mai văzut de multă vreme”
, a spus Rednic, aflat în prejma lui Mircea Lucescu.

„Il Luce” l-a liniștit repede: „Totul e în regulă între noi. Nici eu nu l-am mai văzut”.

„N-am fost certați. Au fost unele discuții. Am vorbit cu el și i-am spus că-mi pare rău. Declarația mea a fost clară, dar nu știu ce i-a spus presa de s-a supărat. I-am transmis că atâta timp cât voi trăi va avea tot respectul meu”, a mai declarat Mircea Rednic pentru GSP.ro.

CONFLICT VECHI DE 15 ANI

Scandalul dintre cei doi antrenori datează de la finalul sezonului 2003-2004, când Rednic a plecat de la Rapid, iar pe banca tehnică a fost numit Răzvan Lucescu. „Puriul” a considerat că Răzvan a tras sforile pentru a-l înlocui pe Rednic.

Scandalul revenit în actualitate la începutul acestui an, când Lucescu a declarat că Rednic e singurul din generația sa care nu-l sună de ziua lui. Apoi, la ceva timp, Rednic a spus pentru GSP că „Nea Mircea n-a ajutat pe nimeni în viața lui! În loc să mă ia în Italia, a adus un jucător care era retras de un an!”.

Mircea Lucescu a reacționat imediat: „Pe Mircea l-am ajutat cel mai mult în carieră. Rednic ar trebui să-mi pupe și picioarele pentru ce am făcut eu pentru el”.

Rednic și-a continuat azi războiul cu NEGOIȚĂ

Mircea Rednic a vorbit azi și despre posibilitatea de a cumpăra Dinamo de la Ionuț Negoiță.

„Normal că suporterii sunt supărați, pentru că de când a venit domnul Negoiță nu s-a vrut performanță. Am fost doi ani la Dinamo și au fost aceleași probleme. Jucătorii luați erau gratis, salarii mici, prime la semnătură nu au existat. Așa nu se poate!

Nu voi mai veni la meciurile lui Dinamo. Îmi luasem două loje, dar mi-am retras banii. Să vină sponsorii lui Dinamo!

Când am venit la Dinamo, lucrurile au fost foarte clare. Am rămas la fel de naiv. Am crezut că vorbesc cu niște oameni corecți și cu putere de decizie. Puteam și eu să-mi bag o clauză de reziliere ca Edi Iordănescu și să nu mă mai dea afară. Mai avem și Iuda de-ăștia pe lângă noi... În momentul de față Dinamo nu oferă nimic. Nu oferă stadion, nu sunt condiții pentru suporteri, bugetul e foarte mic. Toată lumea se întreabă ce vinde Negoiță, dar el nu răspunde niciodată. Nu mă voi împăca niciodată cu Negoiță și Bălănescu”, a adăugat Rednic pentru GSP.ro.

Citește și:

Rednic întrerupe negocierile cu Ionuț Negoiță: „M-a luat la mișto! Sper să ajungă precum Copos” + Și-a criticat foștii jucători

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
fara_pista
fara_pista  •  20 Iunie 2019, 07:45

Mi-au dat lacrimile văzându-i pe cei doi... Alex Ferguson al Estului și Puriul cel Strâmb... Înduioșător...

duffyduck
duffyduck  •  20 Iunie 2019, 02:53

Două fosile, cu rezultate zero în ultimii 5 ani, ca antrenori. Nu știu să stingă lumina ...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  20 Iunie 2019, 00:32
Postat de Daniel Irimescu pe 19 Iunie 2019, 22:43

Au intrat clonatii . Sunt aici de 20vde ani !

DUTII CU DOMNU BAI..IN SEATTLE..NICI IN VISELE TALE EROTICE..N AI UMBLAT SAU UMBLI PE UNDE UMBLU EU..TATALAULE..TU NU ESTI CAINE SI N O SA FII NICIODATA.. LICHEA DE .PCR IST ..CU AERE DE ARISTOCRAT..:))))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează