FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV // Cum ajunsese Steliano Filip pe lista lui Manchester United: „Mi-a spus că Mourinho e cu ochii pe mine”

Steliano Filip - echipa națională
Steliano Filip - echipa națională

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 18:15

Steliano Filip (25 de ani), fundașul stânga al retrogradatei Dunărea Călărași, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a dezvăluit că a fost în cărți pentru un transfer la Manchester United.

 

 

Fostul fotbalist al lui Dinamo a fost urmărit de către Jose Mourinho la EURO 2016. Antrenorul portughez i-ar fi promis lui Ioan Becali că va lua un jucător prin intermediul său la următoarea echipă cu care va semna. La vremea respectivă, Mourinho era liber de contract și se pregătea să meargă la Manchester United.

Pe atunci după gratii, Giovanni Becali i-a transmis lui Steliano Filip să joace bine, pentru că este urmărit de către antrenorul lusitan. 

„Știam că sunt prieteni. Nu mi-a spus că dacă dau bine în ea ajung la Manchester. Mi-a spus însă că sunt urmărit. Era vorba și de Nedelcearu. Mi s-a spus «e cu ochii pe tine», că mă urmărește și să dau bine în ea”, a spus Steliano Filip, la GSP LIVE.

La EURO 2016, Steliano Filip a prins doar 30 de minute în meciul cu Elveția, sub comanda lui Anghel Iordănescu.

10 meciuri a jucat Steliano Filip în Croația pentru Hajduk Split, în perioada 2017-2019

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Steliano Filip, fără rețineri despre dedesubturile conflictului cu Vasile Miriuță: „Știți ce m-a deranjat, de fapt?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
shark_34
shark_34  •  06 Iunie 2019, 23:32

Vad ca nu sunt singurul care crede ca asta e beat tot timpul...

1213785285311900
Adrian Ionica  •  06 Iunie 2019, 23:24

Iar a baut si nu gaseste masina..

georgenpe
georgenpe  •  06 Iunie 2019, 20:36

Mi-am făcut cont doar pentru articolul acesta. Aș vrea să îl insult pe individul ăsta ce spune tâmpenii în public. Vă rog să îi spuneți că nu are valoare de League Two și că ar trebui să vândă cartofi în piață la valoarea lui de pseudo fotbalist. Respect.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează