FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-1

VIDEO Fabricat în Bănie » Craiova a avut o revenire de ”lei” și s-a impus în 10 în partida cu Botoșani, 2-1

Acka a marcat ieri primul său gol în Liga 1
Acka a marcat ieri primul său gol în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 00:00

Cu sufletul la gură, apostrofaţi, în inferioritate numerică mai bine de o repriză, scăpaţi doar cu bara lui Cabrera în prelungiri, "juveţii" au obţinut o victorie în minutul 90, după ce-au întors un scor potrivnic.

Oltenii au primit drept de a juca în Europa prin insolvenţa Mureşului, însă mai trebuie să-şi obţină biletul, de locul 7, pe teren. Spectatorii vor Craiova ca pe vremea Maximei, să atace, sufocându-şi adversarul, însă nu poţi surprinde cu avioane de hârtie. Mai merge cu hei-rup-ul, însă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Botoşănenii simt de ceva vreme aerul rece al locurilor de la retrogradare, astfel că au prestat o repriză un joc matematic, disciplinat şi exact, fără să lase spaţii, controlul balonului şi prim-plan adversarului. Iar oltenaşii n-au arătat nici o idee 45 de minute. Ieşirea total aiurea a lui Straton i-a permis lui Ngadeu (31) să speculeze oportunitatea.

Revenire de "lei"

Din apostrofările şi ironiile spectatorilor s-a născut golul egalizator, nu înainte ca Straton să mai aibă emoţii cu Cabrera şi cu Matulevicius, în aceeaşi fază. Acka (55) a tras cu ură şi-a reaprins speranţele Băniei, dar şi jocul "juveţilor". Zlatinski şI Nuno Rocha l-au pus la grea încercare pe Iliev al Botoşaniului.

Alb-albaştrii parcă mâncaseră jăratic, atacau în valuri, în inferioritate numerică! S-a trezit şi Straton, care a scos impetuos din faţa lui Cabrera. Andrei Ivan a încercat multe şi-a reuşit puţine în faţa scouterilor de la Genoa, trimişi să spioneze perla Craiovei.

Herghelegiu (90), introdus pe final, a adus 3 puncte de aur, care ar permite dreptul la Europa, iar Izvoranu, eliminat în prima parte, a sărit peste grupul bucuriei, o victorie în care nimeni nu mai credea cu vreo oră înainte.  Cabrera, la ultima fază, superfoarfecă, dar numai bară!

Două galbene în două minute

Oltenii i-au cerut lui Silviu Izvoranu să părăsească oraşul! Fundaşul a trecut de la a fi unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei la nivelul de inamicul suporterilor. În minutul 37, a luat cartonaş galben pentru un fault în săritură.

După nici două minute, a pătruns pe stânga, a forţat un fault în careul advers, fiind lângă Ngadeu, care şi el fusese avertizat înainte, a căzut, iar Kovacs a considerat că a simulat şi i-a acordat cartonaş galben care i-a atras eliminarea.

Arest la domiciliu

Tribunalul București a decis ca Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, să fie plasată în arest la domiciliu.

"Instanța a hotărât arest la domiciliu. Vom contesta această decizie. Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Nici măcar procurorul, astăzi, nu a zis că în sarcina mea s-ar fi reținut vreo mită de bani, că aș fi luat bani de undeva. Nu am avut probleme", a declarat edilul la ieșirea de la Tribunal, potrivit realitatea.net.

Vasilescu este acuzată de luare de mită și spălare de bani.

4 goluria înscris Ngadeu pentru moldoveni, toate cu capul

10cartonaşe roşii a strâns Ştiinţa în acest campionat, cele mai multe dintre echipele Ligii 1

csu craiova botosani 2 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  01 Aprilie 2016, 09:09

Intrebare!? Daca Matulevicius era in ofsaid si inca un coechipier la sutul pe care Straton l-a respins in fata nu inseamna ca M a reluat fiind in ofsaid chiar daca mingea a venit de la adversar tot a fost avantaj? Daca la eliminarea lui Izvoreanu a fost contact,poate nu 11m,nu era mai corect ca arbitru sa lase jocul sa continuie?! Multi arbitri in special astia ”batrani” se cred zei pe teren si fac greseli mari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează