FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Fanii Rapidului au devalizat o benzinărie » Reacţia poliţiei a fost fabuloasă

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 19:09

Peste o sută de suporteri ai Rapidului au vandalizat sîmbătă seară o staţie de benzină din judeţul Alba. Dulciuri, băuturi sau ochelari de soare s-au numărat printre cele furate de giuleşteni.

Suporterii alb-vişiniilor treceau prin Alba pentru a ajunge la meciul dintre Universitatea Cluj şi Rapid, pe care "studenţii" l-au cîştigat cu 1-0. Fanii au făcut o escală la una dintre benzinăriile de la ieşirea din Aiud de unde au furat tot ce le-a picat în mînă, anunţă Monitorul de Alba.

În imaginile de mai jos se poate observa cum tinerii au profitat de faptul că vînzătoarea era ocupată cu încasarea produselor altora şi au furat fără nici o jenă. Unul dintre fanii Rapidului a ieşit cu trei doze de bere în mînă, altul cu mai multe dulciuri, iar un altul a furat o pereche de ochelari.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au luat măsuri serioase: au încercat să-i convingă pe suporteri să se întoarcă la benzinărie şi să-şi plătească bunurile furate ☺️ .

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (150)
bridge_too_far
bridge_too_far  •  07 Aprilie 2015, 15:40
Postat de rapido pe 07 Aprilie 2015, 11:00

cata caterinca aici, si de la steaua si de la dinamo tot la fel fac ba mai mult aia mai intra si in gradinile oamenilor... cine isi aduce aminte stie de ce episod vorbesc, dar nu-i asta povestea... eu ma bucur ca au furat din benzinarie, ba ma rog sa fure si de pe rafturile marilor lanturi de magazine care nu sunt trase la raspundere de ANAF! Bv baieti! Gestul e urat, dar ma bucur ca mai praduim si pe strainii care ne-au cumparat la noi in tara ;)

Esti invidios pe magazine pt ca , nu cumpara nimeni din cocioaba ta de la arterul blocului sau ca , este greu de furat din magazinele mari ?

bridge_too_far
bridge_too_far  •  07 Aprilie 2015, 15:38
Postat de minosu pe 07 Aprilie 2015, 13:23

Bla bla bla. toti fac la fel

Toti ca tine , da .

minosu
minosu  •  07 Aprilie 2015, 13:23

Bla bla bla. toti fac la fel

Vezi toate comentariile (150)
Comentează