FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - GAZ METAN 1-0

VIDEO Fără gras, slăbește echipa » Gaz Metan a arătat ca o echipă de ”B” fără Eric, 0-1 cu Voluntari, exclus din cauza kilogramelor în plus

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 00:00

Gaz Metan e slim fit, fiecare jucător se încadrează în greutatea perfectă din fișa preparatorului fizic.

De când a dispărut Eric, kilogramele nu mai constituie o problemă. Echipa e numai bună pentru liga a doua, de unde a venit. Brazilianul pe care Pustai l-a scos din lot și golgeterii Llullaku și Axente au creat revelația sfârșitului de an 2016 în prima ligă, prestațiile lor au cocoțat Gazul în zona play-off în ciuda insolvenței și a eforturilor pe care le fac cluburi mai mari, precum Dinamo și Astra.

Click aici pentru VIDEO!

Llullaku și Axente au fost transferați. În cazul lui Eric, Pustai alege dieta în detrimentul creativității. Formula cu care profesorul de matematică împarte just kilogramele pe cap de fotbalist conturează un grup disciplinat, fără imaginație, plictisitor. O echipă în stare să se descurce câtă vreme nu se află în dezavantaj.

La Voluntari, Gazul i-a blocat pe vișinii, a alternat defensiva cu contraatacurile până la golul lui Ivanovici. Costin Lazăr și Ivanovici au creat o fază cum doar absentul Eric ar fi capabil să deseneze pentru Mediaș. Mijlocașul a pasat tare din stânga, atacantul a preluat balonul din aer, s-a întors și a marcat. Apărarea din Ardeal a rămas blocată în fața demonstrației de tehnică.

Pustai a testat toate soluțiile ofensive din lot, toate variantele care i-au rămas după ce l-a dat afară pe Eric. A început cu austriacul Sikorski, înlocuit devreme cu Gavra, fostul fotbalist al Viitorului a ieșit și el, schimbat cu Olaru. Nicio schemă de atac n-a funcționat. Pentru că nu schemele au ridicat Mediașul, talentul câtorva oameni au produs surprizele din 2016. Eric trebuie să slăbească urgent sau Pustai să-l accepte așa, gras, cum e. Altfel, Gaz Metan va juca în play-out, acolo unde o vedeam cu toții de astă-vară.

"Ivanovici e periculos când are spații, așa a marcat și azi, și cu Steaua. Am trecut peste o serie de meciuri foarte grele, cu Craiova, cu Steaua și cu Mediaș. Echipa mea s-a descurcat, deși Gazul a aglomerat jocul"
Florin Marin, antrenor Voluntari

"Șutul cu care am marcat n-a fost grozav, cred că preluarea a fost mai grea, mai degrabă am un merit pentru preluare decât pentru execuția finală. Sper să mai dau goluri și să prind un transfer bun"
Petre Ivanovici, atacant Voluntari

"Eric e un fotbalist care ar avea loc la oricare echipă din România. Probabil, trebuie să dea dovadă de ceva mai mult profesionalism"
Ciprian Petre, mijlocaș Gaz Metan

"Eric se pregătește separat până când va ajunge la greutatea optimă. Trebuie să depună mai mult efort. Dacă poate, bine. Dacă nu, să meargă la altă echipă și la alt antrenor!"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hystory
hystory  •  19 Februarie 2017, 12:33

Domnul Naum , marele moderator de la DIGI TV , are o mare problema cu "vajnicii" oamneni de acolo" , adica de la Medias , care au indraznit sa faca memoriu la T.A.S. .Adica cum domnule , echipa asta de taranusi care vin dintru-un loc unde nu se voteza P.S.D. sa ne incurce pe noi , astia din Bucuresti?. Punctele alea cine le-a ciastigat , domnule mare moderator , Naum , nu ecchipa Gaz Metan Medias ? Dumneavoastra cu alt mare moderator Moraru , credeti ca Romania e doar acolo unde va desfasurati dvs. activitatea. Acum , o sa promoveze alta " MARE" echipa de la voi , JUVENTUS BUCURESTI care de fapt e Colentina !! . De ce nu faceti un campionat al vostru , acolo la voi si sa ne lasati pe noi astia care trebuie sa mergem pe la alte tribunale internationala sa ne cautam dreptatea . De ce oare , ati vorbit doar de jocul slab al Gazului , in zeflemea , poate trebuia apreciata si echipa Voluntariului ,despre care nu ati spus nici un cuvant , doar ca ea nu deranjeanza toata falia sudului din fotbalul romanesc . Domnule Naum , cred ca mai bine era cu BICICLETA pe la Paris cu alt mare formator de opinie ....Banciu.......Parca cu el pedalalati , dar si atunci erati jalnici!! Un *** din Medias !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează