FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 0-2

VIDEO Final pentru Ganea! Voluntariul a pierdut cu CSU Craiova și a rămas fără antrenor, scor 0-2

Golul lui Bancu a pecetluit scorul final și soarta lui Ganea
Golul lui Bancu a pecetluit scorul final și soarta lui Ganea

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2016 00:00

Trupa din Voluntari a pierdut partida cu Craiova, iar conducerea clubului a luat hotărârea să îl concedieze pe tehnician.

Meciul se anunţa interesant, chiar dacă se desfăşura în play-off, cu o echipă a Craiovei fără mari emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea, dar cu gândul la Europa, iar cu gazdele disperate după puncte. Era o partidă interesantă, cu două formaţii definite prin inconstanţă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În plus faţă de adversarul dificil, cei de la Voluntari au mai avut o mare problemă: absenţa lui Kone. Ilfovenii pur şi simplu nu pot fără ivorian.

Gazdele au o echipă de muncitori, care îţi dau impresia că ar putea ridica un stadion pe săptămână, însă fără arhitect, proiectul are şanse mici de izbândă.

La Craiova a impresionat Băluţă, care cu sprinturile lui făcute în paşi mărunţi a semănat panică pe partea dreaptă.

Într-o echipă pe modelul Voluntari, Moke se potriveşte perfect. Păstrând proporţiile, Moke pentru Voluntari este cum a fost Patrick Vieira pentru Arsenal.

Fotbalist cu segmente lungi, foarte bun la recuperare, care nu ratează nicio ocazie să urce către careul advers şi e gata să dea pe poartă de câte ori are ocazia. La 28 de ani, francezul poate fi un chilipir pentru echipele de top din Liga 1.

Conducerea echipei din Ilfov nu a fost deloc mulțumită de ultimele evoluții, iar oficialii au luat decizia să-l dea afară pe Ganea, după ce vor negocia condițiile despărțirii, chiar antrenorul de 42 de ani declara aseară că nu a primit niciun semn din partea oficialilor.

Cumpără Voluntariul și pe Ivan?

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că va investi la echipa ilfoveană din vară: "O să îi las Steaua lui Boroi și voi lua campionatul cu Voluntari și voi juca în Champions League", a declarat seful roș-albaștrilor la ProTV.

După meci, Becali s-a întreținut câteva momente cu Andrei Ivan, atacantul Craiovei, iar după câteva clipe i-a făcut un semn jucătorului prin care i-a lăsat să înțeleagă faptul că vor mai vorbi.

"Contează mult, și pentru moral, că am primit dreptul să joc în cupele europene, sperăm să ajungem acolo. Rezultatul Iașiului ne obliga să învingem, continuăm să muncim să îndeplinim un vis"
Nicușor Bancu, mijlocaș CSU Craiova

"Sunt fericit, fericit, fericit, mă bucur enorm că am făcut ceva remarcabil la meciul meu de debut, sper să o țin tot așa și să devin campion cu Craiova, cât mai curând posibil"
Laurențiu Popescu, portar CSU Craiova

"Acum trei meciuri eram salvați de la retrogradare, dar am pierdut pe linie de atunci și am ajuns rău. Dacă nu ne trezim mai repede, nu știu cum vom rezolva situația"
Vlad Achim, mijlocaș FC Voluntari

"Ideea că am putea juca în cupele europene ne-a relaxat și plătim acum. Situația nu e chiar atât de complicată, mai sunt 6 meciuri, trebuie să reîncepem să învingem! Cu Maftei am luat o decizie, nu mă abat de la ea"
Ionel Ganea, antrenor FC Voluntari

voluntari csu 0 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează