LIGA 1  ·  FCSB

VIDEO Florin Tănase se revoltă: „Vă bateți joc de viitorul a 300 de copii! Nu căutați scuze și motive!”

Vineri, 17 Mai

Florin Tănase (24 de ani) s-a revoltat pe contul său de Facebook după ce o parte din baza sportivă „Aripi”, unde și-a început el cariera, a fost retrocedată.

„Incredibil! Nu îmi vine să cred că ați ajuns să vă bateți joc de viitorul a 300 de copii și mai ales de sportul argeșean! Nu căutați scuze și motive! Un gospodar adevărat găsește întotdeauna soluții! Poate că n-aș fi intervenit în această dispută dacă n-aș fi avut niște principii și niște crezuri în ceea ce privește fotbalul. Respectul față de sport nu trebuie transformat într-un moft.

Poate că nu vă vine să credeți, dar baza sportivă «Aripi» este un simbol al Piteștiului. Situația în care a ajuns această bază sportivă o consider o mare jignire adusă miilor de copii care și-au început cariera acolo (printre care și eu) și probabil și a celor care ar vrea s-o facă în următorii ani. Ar fi timpul ca măcar în ultimul moment, sa fiți mai responsabili și să țineți cont de părerea cetățenilor! Baza sportivă «Aripi» trebuie să rămână intactă!

P.S: Lăsați aripile copiilor, avem nevoie de o societate sănătoasă. Într-o zi, când vor ajunge sportivi la echipe de top, să poată spune cu mândrie: Visul nostru a început la Pitești”, a fost mesajul postat de Florin Tănase pe Facebook.

florin tanase

Primăria din Pitești a pierdut definitiv un proces in instanță, iar o parte din baza sportivă „Aripi” a fost retrocedată unei persoane fizice. Respectiva persoană a bătut țăruși pe terenul care îi aparține acum pentru a-și delimita zona, dar între timp țărușii au fost scoși după lungi negocieri cu reprezentanții primăriei.

ePitești.ro a publicat un clip video cu felul în care arată acum baza sportivă „Aripi”

 Citește și:

Rednic îl critică pe Alex Ioniță: „Își merită soarta dacă se duce la Rapid”

Comentarii (14)

its1134  •  18 Mai 2019, 18:32
Postat de shark_34 pe 17 Mai 2019, 20:28

Am fost banat pt că l-am făcut "broasca săltăreață" pe Tănase???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_  •  18 Mai 2019, 18:23

Orice parere ai avea despre Tanase, tot anormala e retrocedarea in natura in cazul unei baze sportive. Evident ca instanta trebuia sa decida despagubiri banesti (corespunzatoare, la valoarea de piata nu dupa tot felul de grile fanteziste) .

zagna  •  18 Mai 2019, 07:27

Felicitari Tanase ! Sincer, nu ma asteptam la asta de la tine... Scuze !

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off