FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FC BRAŞOV 1-1

VIDEO Focu' la ei! Degeaba » Nemţenii au atacat tot meciul, dar au scos doar o remiză cu Braşov, scor 1-1

Cînu (al doilea din dreapta) și Surdu (primul din dreapta) au fost protagoniștii partidei de la Piatra-Neamț
Cînu (al doilea din dreapta) și Surdu (primul din dreapta) au fost protagoniștii partidei de la Piatra-Neamț

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 23:19

Nemţenii au atacat, furibund chiar, dar n-au reuşit să învingă o echipă a "Steagului" foarte disciplinată.

Moldovenii s-au întrecut în ratări cu braşovenii aseară, irosind şansa de a trece, din nou, peste Steaua în clasament. N-au fost ratări monumentale, însă elevii lui Miriuţă au păcătuit în faţa buturilor lui Marinescu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Golubovici a dat cu piciorul deschiderii scorului, în prima parte, de trei ori. Cea mai mare oportunitate a fost irosită în minutul 28, cînd, din superpoziţie, a reluat imprecis cu capul, mingea ducîndu-se afară.

Miriuţă a avut fler, l-a introdus pe Constantinescu, mijlocaşul a centrat, iar Cînu a fost nemilos, o reluare cu capul imparabilă: 1-0! "Stegarii" n-au dezarmat, prilej pentru Surdu să înscrie un gol cum se vor mai vedea diseară şi mîine, în grupele Champions League: 1-1!

Cu fiecare minut scurs, oaspeţii s-au retras, sub presiunea adversă, dar în atac, nemţenii s-au încurcat între ei, în loc să producă un gol al victoriei.

"Pauza competiţională n-a fost în favoarea noastră, am pierdut ritmul. Sînt bucuros de gol, poate acest punct va ajuta echipa pentru a fi cît mai sus în clasament, la final" (Gabriel Cînu, fundaş Ceahlăul)

"Sîntem frustraţi că n-am învins. Dar să nu uităm că Ceahlăul n-a pierdut de 6 etape şi că joacă un fotbal frumos, care atrage lumea la stadion" ( Emil Jula, atacant Ceahlăul)

"Nu comentez arbitrajul, dar cum e posibil să pună la acest meci un arbitru din Sfîntu Gheorghe, oraş aflat la numai 20 de kilometri de Braşov?!" (Vasile Miriuţă, antrenor Ceahlăul)

"Cu încredere şi multă muncă, echipa mea poate deveni surpriza plăcută a campionatului" (Aurel Ţicleanu, antrenor FC Braşov)

587384-ceahlaul-brasov-1-1.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fcbm
fcbm  •  17 Septembrie 2013, 13:17

Eu mor cand il vad pe Chitosca...... pare ca tot timpul jucam in 10 ! Baiatul ala are nevoie de 20 kg in plus de masa musculara !

moro1974
moro1974  •  17 Septembrie 2013, 11:29

Eu il aduc in atentie pe Constantinescu. A avut, una dupa alta, doua mingi de lansare a atacului in faza premergatoare golului brasovului: una, nu a mers driblingul si a pierdut mingea la jumatea terenului a doua a crezut ca face o trecere in campionatul Azerbaidjan-ului, binenteles ca nu merge asa ceva in Romania. Baietii de la cronica dau nota 6. OK iau iesit 2-3 lucruri, centrarea de la corner cu precadere si a rasolit alte 2-3 actiuni. Per total a dinamizat jocul dar gafeaza de "doamne fereste". In conditiile in care minutele de dinaintea golului brasovului au fost si singurele in care a fost ceva presiune, ma astept la mai multa atentie si dorinta de a tine mingea la cei cu ex

Vezi toate comentariile (2)
Comentează