FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASTRA 1-2

VIDEO+FOTO Accidentare serioasă pentru un jucător al Astrei » A ajuns la spital după ce a scuipat sânge

Foto: Captură TV Telekom Sport
Foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 21:06

Mijlocașul francez Nyuaidzi a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Astrei în victoria giurgiuvenilor 2-1 contra Concordiei Chiajna, însă după jumătate de oră de joc a fost înlocuit și transportat la spital.

Nyuaidzi a marcat golul prin care Astra a restablilit egalitatea, iar în minutul 52 a obținut un penalty pentru echipa sa, după ce s-a ciocnit în careu cu Bălgrădean. Impactul a fost extrem de puternic, așa că francezul a fost înlocuit câteva minute mai târziu.

Mijlocașul i-a speriat pe oamenii de pe banca Astrei după ce a scuipat sânge și a fost transportat la spital pentru investigații. Nyuaidzi susține că a fost lovit puternic în piept în momentul ciocnirii cu Bălgrădean.

Vezi AICI VIDEO cu momentul în care s-a accidentat Nyuaidzi

"Am fost transportat de urgenţă la spital, chiar în aceste momente medicii fac investigaţii. A fost un şoc, mai ales când am văzut că scuip sânge. Portarul m-a lovit puternic în piept", a spus jucătorul Astrei, citat de Fanatik.

 
Foto: Captură TV Telekom Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  20 Noiembrie 2017, 01:46

A obţinut un penalty în minutul 52 şi a fost înlocuit după o jumătate de oră de joc. Interesant. Dacă nu există un redactor supervizor, atunci fiecare individ (îmi e greu să scriu jurnalist) ar trebui să îşi recitească inepţiile înainte să le publice.

983732924972315
Soos Vilmos  •  19 Noiembrie 2017, 21:42

Marele comentator de la TV a afirmat foarte tare ca intrarea lui pufi nu a fost fault.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează