FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

VIDEO + FOTO Alibec își execută fosta echipă și o readuce pe FCSB pe primul loc, după o evoluție încântătoare » Șumudică, la cea mai drastică înfrângere în fața roș-albaștrilor

FOTO: Alex Nicodim +12   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 17:05

FCSB a obținut o victorie entuziasmantă în fața Astrei, scor 3-0, revenind pe primul loc în clasamentul play-off-ului și transmițându-le un mesaj puternic contracanditatelor la titlu.

După doar nouă minute, FCSB a deschis scorul, prin Alibec. Geraldo a dat de pământ în careu cu Momocilovici, iar Alibec a transformat cu mult calm lovitura de pedeapsă dictată de Horațiu Feșnic.

Avantajul roș-albaștrilor a fost majorat în minutul 27, grație aceluiași Alibec. Scăpat singur cu Iliev, atacantul FCSB-ului a reușit "dubla", învingându-l pe Iliev din două încercări.

Tănase a dus scorul la 3-0 în minutul 37, după o fază desprinsă din jocurile play-station. Alibec a pasat ireal în careu, printr-o rabona de toată frumusețea, mingea a ajuns la Florin Tănase, care l-a învins pe Iliev.

Pe undeva o consecință a faptului că Alibec a fost schimbat în prima repriză, FCSB a redus turațiile în repriza secundă, iar tabela a rămas neschimbată până la final. 

A fost cel mai clar succes al FCSB-ului împotriva Astrei, care nu mai pierduse de o asemenea manieră în fața roș-albaștrilor cât timp Marius Șumudică a fost pe banca acestora.

FCSB a revenit pe primul loc în clasament, fiind la egalitate cu Viiitorul, ambele cu 33 puncte.

De partea cealaltă, Astra rămâne pe ultimul loc în clasament, cu 23 puncte, iar șansele campioanei la podium sunt aproape nule.
La meci au asistat 8153 suporteri.

FINAL: FCSB - Astra Giurgiu 3-0
Au marcat
: Alibec '9 p., '27, Tănase '32
TEXT  / VIDEO 

Echipele de start:

FCSB: Niță - Pleașcă, M. Bălașa, Moke, Momcilovici - Ov. Popescu (43. V. Achim), Boldrin - G. Enache, F. Tănase, De Amorim - Alibec (37. Gnohere)
Rezerve: Stăncioiu, Tudorie, Jakolis, Mihalcea, Achim, Gnohere, D. Man
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Astra: Astra: Iliev - Geraldo, Săpunaru, Oros (46. D. Florea) - Al. Stan, Takayuki Seto (46. S. Buș), Boubacar, Morais - Al. Ioniță, D. Niculae (65. Balaure), Teixeira
Rezerve: Boșneag, Fabricio, Buș, D. Florea, Lovin, R. Alves, Balaure
Antrenor: Marius Șumudică

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (625)
submarina
submarina  •  07 Aprilie 2017, 09:49

Conform contractelor de drepturi continutul video Dolce Sport este disponibil DOAR pe teritoriul Romaniei! Pacat ca nu pot face o concluzie obiectiva, dar presuun ca Daum a fost tradat amarnic de intuitie in alegerea intre Keseru si Alibec din meciul crucial cu Danemarca. S-au pierdut prosteste doua puncte pretioase deoarece Danemarca era de batut.

bogdany8
bogdany8  •  07 Aprilie 2017, 02:22
Postat de khal_37 pe 06 Aprilie 2017, 21:17

Talpan impreuna cu anghelache, oprea, ontanu, duşă si iliescu exulta in tribune....Steaua e umilita şi este parasita de fani.

Branzare, steaua nu a fost niciodata parasita de suporteri pentru simplu motiv ca nu a avut niciodata, deci nu poti sa pierzi ceva ce n-ai avut niciodata fata de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  07 Aprilie 2017, 01:55
Postat de zecs93 pe 07 Aprilie 2017, 01:09

Alibec e cel mai bun varf din Romania, faza golului 3 e de manual si doar prin campionatele mari mai vezi asa pasa, bravo lui, nu-mi convine ca fcsb e pe locu 1 dar asta e, Negoita sa inteleaga ca fara capital in capitalism nu va face nicio mare branza niciodata !!!

bine Mofleo !

Vezi toate comentariile (625)
Comentează