FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI

VIDEO+FOTO Budescu, evoluție IREZISTIBILĂ! S-a distrat cu viitorul portar al lui FCSB: gol direct din corner + exterior sclipitor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 18:42

Constantin Budescu (30 de ani) a reușit două bijuterii de goluri în meciul dintre Astra și Poli Iași. Primul, în minutul 27, dintr-un corner, iar al doilea cu 9 minute înainte de final cu un exterior de efect.

Mijlocașul Astrei a executat perfect lovitura de colț, iar mingea a căzut direct în poartă. E drept că și goalkeeperul Ștefan Târnovanu (19 ani) a ieșit eronat de pe linia porții, oferind șansa lui Budescu să-și treacă în cont un nou gol marcat din corner.

Exterior de senzație

În minutul 81, portarul a mai comis o gafă. S-a grăbit să dea mingea giurgiuvenilor și Alibec a executat rapid o lovitură liberă. Balonul a ajuns la Budescu, mijlocașul l-a văzut ieșit dintre buturi pe Târnovanu și l-a executat cu un exterior în stilul lui Quaresma dintr-un unghi imposibil. 

Forma bună îl poate propulsa pe mijlocaș la echipa națională exact pentru meciurile cu Suedia (15 noiembrie) și Spania (18 noiembrie), decisive pentru calificarea la Euro 2020.

+5 FOTO

6 meciuria jucat Târnovanu pentru Poli Iași în acest sezon de Liga 1 pentru Poli Iași

Budescu, renumit pentru execuțiile sale

Budescu e renumit pentru execuțiile acestea. El nu e la prima reușită direct din corner. Mijlocașul a marcat de la colțul terenului și când juca la FCSB, într-un meci câștigat cu Juventus București, scor 4-0. A mai avut execuții asemănătoare pe când juca la Astra și a întâlnit Chiajna și NK Maribor.

În prima sa perioadă la Astra a marcat și din afara stadionului. Vezi VIDEO mai jos.

Târnovanu, transfer surpriză la FCSB

Târnovanu tocmai a fost cumpărat de FCSB în această toamnă pentru 200.000 de euro plus TVA. Jucătorul va rămâne în Copou până la finalul campionatului. FCSB poate însă să-l aducă pe Târnovanu şi în iarnă, în funcţie de evoluţiile internaţionalului de juniori. Mai mult, bucureştenii vor achita Iaşiului şi 15% din suma pe care o vor încasa în cazul unui transfer ulterior al fotbalistului în vârstă de 19 ani.   

Vezi și:

FCSB - SEPSI 2-1 // Florin Tănase a revenit cu un nou mesaj pe Instagram: „Am încercat o ironie, se pare că a fost prea subtilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (17)
cneius
cneius  •  06 Noiembrie 2019, 11:27

Executii senzationale, si ce daca ??? Da, sint frumoase dar in fotbalul modern asta nu conteaza, trebuie sa alergi si sa faci si faza de aparare; de aceea nu a prins si nu va prinde un contract in Vest. Fotbalul este un sport de echipa, Budescu ar fi bun la fotbalul in sala sau tenis cu piciorul...

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  05 Noiembrie 2019, 11:13

TARNOVEANU,un portar de mare viitor,la fel si VLAD,RADU,AIOANEI.Da impresarii flamanzi aduc straini,si-l tin pe TATA titular pana la 100 ani.

147259629210475
Valentin Onea  •  05 Noiembrie 2019, 10:42

De la Dobrin incoace, n-am mai vazut un astfel de talent. Pacat ca la nationala am avut in ultimii ani, doar antrenori rigizi, care in locul talentului, au preferat " caratori de baloane ", " rupatori ", adica nu fotbalisti, ci jucatori de fotbal.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează