FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPAMENT

VIDEO + FOTO Dinamo are echipament după modelul Lewandowski » Cum arată tricourile prezentate azi

Foto: Raed Krishan +16   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 12:50

Așa cum Gazeta a anunțat ieri, Dinamo a lansat astăzi echipamentul de joc Nike pentru sezonul următor.

Echipamentul fost conceput după modelul promovat de atacantul polonez al lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, în catalogul partenerului tehnic al clubului din Ștefan cel Mare, scrie fcdinamo.ro.

Chipul lui Cătălin Hîldan, “Unicul căpitan” al dinamoviştilor, este inscripționat și în noul sezon competițional atât pe tricourile oficiale de joc, cât și pe echipamentele de prezentare, bilete, abonamente și toate produsele oficiale pentru suporteri. Al treilea tricou este negru în memoria lui Patrick Ekeng.

Echipamentele oficiale ale echipei din Ștefan cel Mare pentru meciurile programate în Liga 1 Orange, Cupa României și Cupa Ligii în acest sezon competițional sunt roșu, alb și negru, conform modelelor prezentate de Ionuț Nedelcearu, Dorin Rotariu și Antun Palic, respectiv verde pentru postul de portar, prezentat de Laurențiu Brănescu (foto).

Parteneriatul lui Dinamo cu Nike a început în urmă cu exact 10 ani, la startul sezonului competițional 2006-2007. Echipa din “Ştefan cel Mare” a intrat în rândul celor mai mari cluburi ale Europei la nivelul echipamentului de joc care înglobează tehnologia Dri-FIT.

Fanii dinamoviști îşi pot comanda online, de astăzi, noile tricouri oficiale de joc NIKE pentru sezonul competițional 2016-2017, de pe shop.fcdinamo.ro.

Toate modelele costă 220 de lei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
juliusmad
juliusmad  •  20 Iulie 2016, 16:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:)))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  20 Iulie 2016, 16:28

fcsb cand isi prezinta cojoacele ??

cosminb84
cosminb84  •  20 Iulie 2016, 15:55
Postat de gannicus2014 pe 20 Iulie 2016, 13:01

a se remarca noul sponsor care apare pe sorturile fotbalistilor , acelasi care este pe pieptul celor de la Astra Giurgiu ... acum e oficiala relatia de vasalitate a nechezolului lui negoita fata de stapanul din Teleorman ... baietii buni din energie sunt la butoane

***,compania despre care fabulezi tu,e prezenta pe pietele din cam toate statele civilizate din europa,e intr-o continua expansiune,si probabil in cativa ani va ajunge un colos precum colosul gazprom.dar aceasta companie nu doreste sa sponsorizeze o clona si sa isi asocieze numele cu un producator de branza,nu de alta dar nu da bine in afaceri.amice iti spun in mod sigur ca aceasta companie e cu zeci de clase peste "caricatura" care apare ca si sponsor pe tricourile echipei "iubite" de "49%" dintre fani romani,cauta si vezi cate dosare are pe rol ul instantelor judecatoresti, aceas firma,si intreaba clienti care au avut ghinionul sa aiba un accident,cum si cat au primit despagubirile,si prin ce calvar au trecut ca sa se bucure de dreptul lor.cand vorbesti ceva mai intai documenteaza-te.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează