FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - STEAUA

VIDEO+FOTO FC Botoşani - Steaua 0-2 » "Dubla" lui Andrei Prepeliţă îi trimite pe roş-albaştri la 7 puncte de locul 2

FOTO: Ionuț Tabultoc +7   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 decembrie 2014 22:37

Steaua a cîştigat meciul cu FC Botoşani din deplasare, scor 2-0, marcînd cîte un gol în fiecare repriză, de fiecare dată prin Prepeliţă.

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

VEZI VIDEO PRIMUL GOL AL LUI PREPELIŢĂ!

VEZI VIDEO CU GOLUL DOI AL LUI PREPELIŢĂ!

Prima reuşită a mijlocaşului a fost în minutul 31, cînd a fost servit foarte bine de Sînmărtean şi a înscris în poarta goală. 

După o primă repriză modestă, moldovenii s-au trezit şi au avut şi ei cîteva şanse de a înscrie, însă au primit lovitura de graţie în minutul 88, cînd Prepeliţă a scăpat de sub marcaj şi a marcat golul de 2-0.

În urma acestui rezultat Steaua a ajuns la 40 de puncte, fiind deja la 7 distanţă de locul 2, ocupat în prezent de CFR Cluj.

FC Botoşani rămîne pe locul 8, cu 24 de puncte. Etapa viitoare, Steaua va juca pe teren propriu cu CSMS Iaşi, în timp ce FC Botoşani merge la Chiajna pentru meciul cu Viitorul. Meciul s-a jucat la o temperatură foarte scăzut, -3 grade.

FC Botoşani: Curileac - Patache, Tincu, Ngadeu, Acsinte - Vaşvari, Fulop, Croitoru - Roussel, Batin, Şvichi
Rezerve: Lazar, Bordeanu, Martinus, Hadnagy, Oltean, Browne, Ivanovici

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Filip - Prepeliţă, Bourceanu - Popa, Sînmărtean, Tănase - Keşeru
Rezerve: Cojocaru - Luchin, Stanciu, Toşca, Latovlevici, Breeveld, Rusescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (363)
asimetric
asimetric  •  02 Decembrie 2014, 11:20

Bourceanu nu mai e in forma in care era inainte de a pleca, iar Tanase e praf. Nu stiu de ce inca se mai insista cu banderola de capitan. E clar ca nu face fata. Prepelita ar fi mai potrivit pentru postul asta. Sau unul din fundasii centrali. Chiar si Sanmartean, care e un jucator foarte experimentat si poate conduce jocul Stelei.

jakab
jakab  •  02 Decembrie 2014, 09:02
Postat de bivumu pe 02 Decembrie 2014, 07:54

La table, cand ai doua n-ai niciuna, cand ai trei de-abia ai una ! :)).. Sa nu ne grabim.. A venit Steaua de la 16-17, ca nici nu mai tin minte.. Si a fost la un pas sa ia campionatul.. Dinamo a pierdut vreo 7 la rand .. :) Nu stie ca pamantul, dincotro va bate vantul.

''Poate Dinamo să spere la titlu? 5 motive care spun că "DA", după succesul din Giuleşti! 28 Septembrie 2014 12:34'' Cam asta scriau băieții acum o lună!!!!!!! Hahahaha, ai dreptate. Uite cum mă distrez eu luni dimineață.

bivumu
bivumu  •  02 Decembrie 2014, 07:54
Postat de tbbone pe 02 Decembrie 2014, 07:24

s-a terminat campionatul asta bai baieti gata, rugam frustratii sa se reorienteze, in iarna oricum Cefura si probabil Petrolu se desfiinteaza, deci la revedere papa hahahah

La table, cand ai doua n-ai niciuna, cand ai trei de-abia ai una ! :)).. Sa nu ne grabim.. A venit Steaua de la 16-17, ca nici nu mai tin minte.. Si a fost la un pas sa ia campionatul.. Dinamo a pierdut vreo 7 la rand .. :) Nu stie ca pamantul, dincotro va bate vantul.

Vezi toate comentariile (363)
Comentează
Close