FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 1-1

VIDEO+FOTO Fotbal cînd jucați? Fără idei, apatici și haotici, dinamoviștii au scăpat ieftin remizînd cu CFR, 1-1 în ”Groapă”

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 00:00

Cu 10 zile înainte de ciocnirea cu Steaua, Dinamo a arătat jalnic aseară, iar fanii, la capătul răbdării, au strigat aproape continuu ”Demisia!”

Doar vremea a fost plăcută aseară în "Groapă". În rest, fotbal bicisnic, mai ales din partea "cîinilor" dominați de un CFR care nici ea n-a dat senzația că forțează. Diferența s-a făcut la mijloc, acolo unde, la oaspeți, Deac a trecut în fața apărării, alături de Muniru, avînd rol de playmaker. A legat cît de cît jocul, astfel că ardelenii au avut cele mai multe ocazii în prima parte, dar Larie (20) şi Camora (23) le-au irosit din mijlocul careului pe cele mai importante. Dinamo? Mai nimic. Degajări cu ifose de lansări, la capătul cărora apaticii Lazăr, Alexe, chiar și Bilinski nu reușeau să ajungă. O tresărire de orgoliu, Lazăr l-a lăsat singur de la 40 de metri pe Bilinski (40), însă căpitanul lui Dinamo a fost blocat de Mincă.

Click aici pentru VIDEO!

Niculae aprinde focul, Marc dă cu apă

Tot CFR conduce ostilitățile și după pauză. Dar pe teren e Marius Niculae în locul lui Lazăr. Și din două atingeri l-a servit pe Elhamed (50) de 1-0. Doar două minute a ținut iluzia. Camora a tras din unghi, iar Marc a boxat mingea în propria plasă, egalînd scorul.

Dinamo nu mai leagă nimic, dar Deac intră haotic și ia roșu, tocmai cînd ai lui desenau mai frumos. Nici 11 la 10 Dinamo n-a făcut mare lucru. Ba Tade era să aducă victoria pentru CFR, dar s-a opus Traian Marc.

Două penalty-uri neacordate

Clujenii s-au declarat nemulțumiți de arbitrajul lui Ovidiu Hațegan. "Centralul" din Arad le-a refuzat oaspeţilor două lovituri de pedeapsă: prima în minutul 27, cînd Andrei Marc a avut o intrare neregulamentară asupra lui Tade, iar cea de-a doua în minutul 44, cînd Elhamed l-a faultat pe Dore. Totuși, Hațegan l-a iertat și pe Muniru de eliminare în minutul 36, după ce africanul l-a lovit cu cotul în față pe Marius Alexe. Dinamoviștii au cerut și ei penalty în minutul 79, cînd Bărboianu a fost contrat de un adversar.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  28 Aprilie 2015, 16:14

quittaro
quittaro  •  26 Aprilie 2015, 03:14

Dinamo arată jalnic, echipa e dezorganizată, haotică. Cel mai grav este că nu îşi crează ocazii, atacantii parcă joacă întamplareare sunt izolaţi pe teren. Nu văd cum ar putea-o bate pe steaua.A fost o greşeală demiterea lui Teja.

bianconerri
bianconerri  •  25 Aprilie 2015, 20:12
Postat de travka pe 25 Aprilie 2015, 13:26

Dinamo a jucat cu portile inchise? =)) draga domnu jurnalist, intrebarea nu e fotbal cand jucati, ci fotbal au jucat vreodata in ultimii 25 de ani? ce a facut Dinamo in 25 de ani de democratie? o calificare europeana dupa minunea de la LIBEREC =)) si in grupe nu au facut nici 1 punct??? asta e performanta?? hahahah si dupa au pierdut vreo 5 calificari in preliminarii contra unor echipe slab gen Elfsborg-Nentori-Poltava-Knuttsprafaelag si alte nume uriase in fotbal??? dar daca le zici ceva, se basica toti ca nu are Steaua victorie in GRUPELE UCL, ei vb despre UCL :)) unde joaca echipe cu buget de minim 100 de mil de euro, Steaua care are 11 calificari consecutive in grupe europene + 5 primvaeri, adica a IESIT DE 5 ORI DIN GRUPE de pe locul 1 sau 2 in EL....semifinala in 2006 de cupa Uefa, eliminare Galatasary-Valencia-Ajax, victorie cu CHELSEA etc

Pleca,ma, loaza... Vezi de stana ta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează