FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA TÂRGU MUREȘ

VIDEO + FOTO Gafe de tot râsul în apărarea mureșenilor la golurile doi și trei ale celor de la Pandurii » Seară neagră pentru un fost stelist

Captuă foto: Dolce Sport +2   FOTO
Captuă foto: Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 21:28

Liviu Antal a înscris primele sale goluri în tricoul echipei Pandurii Târgu Jiu, după ce a profitat de o serie de erori din defensiva celor de la ASA.

Antal a marcat cel de-al doilea și cel de-al treilea gol pentru gorjeni, în minutele 38 și 50. Gabi Matei a greșit decisiv la ambele reușite ale mijlocașului.

VIDEO cu golurile lui Antal

La golul de 2-1, Balaur a dat pe lângă minge, iar Matei, în încercarea de a degaja, a trimis mingea la Antal, care a reluat în poartă.

 

 

Și cel de-al treilea gol al "pandurilor" a venit tot pe fondul unei greșeli a lui Gabi Matei. Fundașul a greșit o respingere, iar mingea a ajuns la Hora, care i-a pasat lui Antal. 

"Ți-am zis că mai dai unul", i-a strigat de pe margine antrenorul Edi Iordănescu lui Antal, după ce acesta a reușit "dubla".

Pandurii și ASA au terminat la egalitate disputa de la Severin, scor 3-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  12 Aprilie 2016, 09:46

cu o federatie plus o liga ce doreste un fotbal pentru ei si pentru noi privitorii jocurile suspecte le marcati pirderea jocului3 o ambele iar jucatorii de lot national aut de la nationala ei se fac ca joca federatia liga se face ca greseste Apropo infiintati un campionat cu cei de peste 30 ani iar ceilanti fotbalisti datile probe practice si teoretice minime pentru a primi dreptul de a juca in liga 1 alo paziti fotbalul de impostorii antrenorilor jucatorilor arbitrilor comentatorilor ce mananca de pe urma degradarii fotbalui romanesc care este sufocat la fel cum este sufocata natia romana nu decei de afara ci de noi insine care ne dam DEMOCRATI vai de mama noastra.

juliusmad
juliusmad  •  11 Aprilie 2016, 22:29
Postat de ottobraun pe 11 Aprilie 2016, 21:57

ultimul meci *** il au la Ros Albastrii Romaniei sa vezi ce ii mai urca pe garduri Gabriel &Co!

ros albastri romaniei sunt Steaua, asta pentru cultura ta generala....iti lipseste cu desavarsire. parca au mai asistat cei de la ASA la un joc de artificii de pe locul 2, nu?

ottobraun
ottobraun  •  11 Aprilie 2016, 21:57

ultimul meci *** il au la Ros Albastrii Romaniei sa vezi ce ii mai urca pe garduri Gabriel &Co!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează