FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO + FOTO Giani Kiriță a șocat pe toată lumea » A apărut la TV îmbrăcat în femeie: "De ce, Giani, de ce?"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 09:17

După ce s-a retras din viața sportivă, Giani Kiriță s-a dedicat divertismentului și a apărut în mai multe show-uri TV, la principalele posturi de televiziune.

Aseară, fostul căpitan al lui Dinamo, cunoscut pentru răutatea și duritatea din teren, a șocat pe toată lumea.

Kiriță a apărut la emisiunea "Xtra Night Show" de la Antena 1, moderată de dinamovistul Dan Capatos, îmbrăcat în femeie, machiat, rujat și cu perucă.

giani

Kiriță, 40 de ani, a jucat de-a lungul carierei la AS Rocar, Dinamo, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Tg. Mureș și CS Buftea. A câștigat două campionate și o Cupă cu Dinamo și un campionat al Turciei.

Jurnalistul GSP Victor Vrînceanu a remarcat pe facebook apariția fostului jucător: "Giani Kiriță este unul dintre cei mai mari dinamoviști. Pe teren mușcă rău de tot. Campion al României cu Dinamo și campion al Turciei cu Bursaspor. Ce vreau să zic... De ce așa ceva, Giani?", a scris acesta.

Motivul pentru transformare a fost dat de Kiriță, în studio: "Machiajul este făcut de fata mea, care a terminat școala de make-up. Vreau să trăiesc cele mai frumoase momente alături de fata mea, m-am lăsat pe mâna ei, fiindcă am vrut să râdem, să ne simțim bine. Nu, nu pot să spun că mă simt bine ca femeie".

Save

Save

Save

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  23 Mai 2017, 15:47

Kirita, sper ca n-ai 'apucaturi' de ... eunuc!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Mai 2017, 15:24

se uita cineva la emisiunea aia de ind0bitocire a maselor ? se pare ca da: iosif, tonys, bakunin, panzer samd :))))

smdb
smdb  •  23 Mai 2017, 13:49
Postat de bazileon pe 23 Mai 2017, 13:00

S-a socat Vranceanu? E mmai bine sa te dai mmascul in public? Comunitatea stelistofecesebista, aproape eradicata, este scarbita cu satisfactie? Pentru ce a facut Chirita trebuie inteligenta si umor, capitol la care becalienii sunt zero; bine, asta este meteahna funciara a ros-albastrilor. Sa ne traiesti, Giani!

Inteligenta zici?! :)))) La emisiunea aia de subcultura?! :))))))) Vai de tine :))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează