FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 2-0

VIDEO+FOTO Încă un pas spre titlu » Steaua obţine prima victorie după trei egaluri, 2-0 cu Pandurii

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 21:37

Steaua a învins astăzi Pandurii, scor 2-0, şi mai are de făcut doar un singur pas pentru a deveni matematic campioană.

"Roş-albaştrii" au întrerupt seria egalurilor, cîştigînd partida cu Pandurii după trei remize consecutive. Raul Rusescu a deschis scorul în minutul 12, reluînd din prima în plasă după o centrare a lui Adi Popa. Acelaşi Popa putea marca şi el în minutul 24, dar Mingote s-a opus.

Click aici pentru VIDEO!

Matulevicius a avut şansa egalării, scăpînd singur spre poartă, dar a trimis pe lîngă. S-a făcut 2-0 în minutul 42, cînd Szukala a reluat cu capul în plasă din apropiere, după un corner executat de Bourceanu.

Tănase s-a împăcat cu fanii Stelei înainte de pauză, după ce a fost aproape să îi ofere o pasă de gol lui Rusescu şi să înscrie, zguduind bara porţii lui Mingote.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Steaua a închis jocul după pauză, mulţumindu-se să protejeze avansul de două goluri, care o propulsează la 16 puncte de locul doi. În cazul în care Petrolul se încurcă mîine la Severin, "roş-albaştrii" vor deveni matematic campioni.

Echipele de start:
Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, G. Iancu, Tănase - Rusescu
Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Mamele, Viera, Al. Vlad - P. Anton, Nistor - Ibeh, Cl. Voiculeţ, Nicoară - Matulevicius

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (193)
ando89
ando89  •  04 Mai 2013, 00:03

Da cineva de baut?!

akatsuki
akatsuki  •  03 Mai 2013, 23:59

ce calitate proasta au astia de la dolce la filmulete...mi-ar fi rusine sa postez asa porcarii care se misca si se vad execrabil, sunteti penibili, faceti o treaba de doi bani

qpax
qpax  •  03 Mai 2013, 23:45
Postat de buerebuistas pe 03 Mai 2013, 23:40

am uitat sa notez ca acest fragment din declaratie este al lui Rusescu

Prea mult bun simt ... eu le urez sarbatori fericite tuturor romanilor, mai putin: 1. basisti 2. dinamovisti 3. rapidisti 4. cfristi 5. manelisti ...:))

Vezi toate comentariile (193)
Comentează