FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASA 1-0

VIDEO+FOTO Lunetistul » "Câinii" se duc în coasta steliştilor prin victoria de aseară, 1-0 cu ASA, după o execuţie de clasă a lui Rotariu

Articol de - Publicat luni, 18 aprilie 2016 00:00

Dinamo şi ASA au folosit aseară Naţional Arena ca teren de lux al ultimului antrenament oficial, cu public, înainte de returul Cupei României, în care cele două vor întâlni Steaua, respectiv CFR Cluj, cu gândul ca ambele să se revadă în finala care să le salveze ediţia.

Rătăciţi în tranziţie

Rednic a menajat mai mulţi titulari, Ciorceri nu prea are ce ţine pe bancă. Fără să sufoce adversarul, fără să accelereze aşa cum "Puriul" a cerut în multe momente, "câinii" au adulmecat prada şi atât în prima parte. Vali Lazăr (3), bară, Rotariu (18, 28 şi 45), reluări sau şuturi elegante, Essombe (33), cu capul, au forţat golul ce întârzie să apară în meciurile roş-albilor. Dinamo a folosit şi 4-4-2, cu Kortzorg, apoi Gnohere, lângă Essombe, doar-doar o regăsi apetitul ofensiv din sezonul regular.

Click aici pentru VIDEO și FOTO!

Când balaurii dau în mintea ţâncilor

La meciurile "câinilor", exceptând derby-urile, "ultraşii" acoperă reprizele, dar pauza este a copiilor, care se joacă, se hârjonesc şi se aud pe cel mai mare stadion al ţării. Ionuţ Balaur, prins pe picior greşit între cele două vârfuri, a vrut să li se alăture, altfel cum s-ar traduce henţul copilăresc din acea zonă?! Iar arbitrul l-a taxat fără milă, "roşu" direct. Rotariu (52) a şutat din lovitură liberă precum Clau-gol pe vremuri! Prima reuşită dintr-o astfel de fază în palmaresul lui Roti. Ţucudean (57), copilăros şi el, a preferat o pasă superbă cu călcâiul pentru Ramiro Costa, bună de nimic, în loc să încerce el, direct, golul. Până la final, Dinamo a jucat să controleze mingea, pentru 3 puncte ce aduc echipa nu doar pe podium, ci chiar în coasta Stelei.

Eric, în afara derby-ului?

Eric Bicfalvi trebuia să fie aseară titular, însă n-a mai jucat deloc. Mijlocaşul, folosit ca atacant în ultimul Derby de România, urma să evolueze în faţa apărării, dar s-a accidentat la antrenamentul dinaintea partidei, iar Rednic nu l-a mai folosit. Mai mult, din cauza unor probleme musculare, fotbalistul riscă să piardă meciul cu Steaua de poimâine, din manşa secundă a semifinalei Cupei României.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
adianghelescu
adianghelescu  •  18 Aprilie 2016, 09:16

A mai dat dinamo un gol azi noapte ca atunci cind am plecat de la stadion era 1-0

val70
val70  •  18 Aprilie 2016, 09:09

Ceata lui Pitigoi, dai intr-unul, pica doi... :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează