FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CEAHLĂUL 1-1

VIDEO+FOTO Noroc cu Tîrnăcop » Ceahlăul a rezistat la Cluj, 1-1, deşi a jucat o repriză în inferioritate

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 22:45

Reuşita de senzaţie a mijlocaşului clujean a adus primul punct Universităţii


Timp de o jumătate de oră, pulsul lui Ionel Ganea a atins pragul unui preinfarct. Takacs i-a dat primul impuls după ce a ratat singur cu Jovici (13), iar Ninu a reluat pe spate milimetric pe lîngă buturi (25).

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Ceahlăul s-a trezit din corzi aproape instantaneu, Golubovici speculînd somnolenţa lui Ninu (31), iar apoi Jula putea închide meciul după o preluare prea largă. Gheorghiu a luat două cartonaşe în doar 5 minute (35, 40) şi "şepcile roşii" au restabilit echilibrul printr-o execuţie individuală de excepţie a lui Tîrnăcop, preluare pe piept şi şut din voleu la colţul lung (41).

Clujenii au ratat la foc automat în repriza secundă şi puteau cîştiga la ultima fază a meciului, dacă Tudor acorda penalty după un henţ involuntar în careu al nemţenilor.

"Am făcut un meci foarte bun, meritam să cîştigăm. Nu comentez prestaţia lui Alexandru Tudor, e unul dintre cei mai buni arbitri din ţară"
Ionel Ganea, antrenor U Cluj

581349-caseta-ceahlaul.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mihnea80
mihnea80  •  04 August 2013, 11:07
Postat de raresmondialu pe 03 August 2013, 10:35

Ne-a furat tudorica brad pit ca deobicei ,oricum suntem slabi si avem nevoie de un fundas central de un atacant si de un jucator la creatie

nu ne permitem, "defilam" cu ce avem. Sunt increzator ca baietii se vor mobiliza iar lucrurile vor incepe sa se lege mai bine.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  03 August 2013, 22:28
Postat de raresmondialu pe 03 August 2013, 10:35

Ne-a furat tudorica brad pit ca deobicei ,oricum suntem slabi si avem nevoie de un fundas central de un atacant si de un jucator la creatie

Si voi aveti nevoie de ECHIPA !! Meciul a fost tare slab !!

iulian099
iulian099  •  03 August 2013, 17:29
Postat de alpin pe 03 August 2013, 09:19

O asemenea "investitie" e o vaca de muls bani publici! Nu intereseaza pe nimeni amortizarea cheltuielilor. De ce crezi ca la National Arena se schimba gazonul in fiecare luna?! Ce s-ar mai mulge acolo daca gazonul ar fi de calitate si ar rezista cativa ani, ca gazonul de la stadionul PRIVAT al CFR-ului din Cluj?!?

Ai perfecta dreptate, numai ca la noi nu se sesizeaza nimeni niciodata... in scurt timp numai iti mai dai seama ca a mai aparut o taxa la factura de lumina si nu intelegi de ce si unde se duc banii???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează