FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

VIDEO&FOTO » OSCAR vişiniu » Thriller în Ghencea: Rapidul renaşte, după ce umileşte Steaua!

Foto: Alex Nicodim +27   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 22:35

Rapidul a produs surpriza acestei prime etape a returului, după ce a reuşit s-o învingă în deplasare pe Steaua cu scorul de 1-0, prin golul lui Gecov.
Prima parte a meciului l-a scos în evidenţă pe Paul Papp, care, în minutul 13, a primit o centrare de la Tănase şi mingea trimisă de el loveşte bara.

În ultimul minut al primei reprize, Daniel Niculae se trezeşte cu o minge pe frunte, dar reluarea acestuia este slabă şi balonul se duce mult peste poarta lui Cojocaru.

Golul a căzut după o oră de joc, cînd Gecov a fost găsit liber în careu, unde şi-a făcut o preluare perfectă şi nu i-a mai dat nici o şansă portarului roş-albaştrilor.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a partidei

Vezi VIDEO cu golul lui Gecov

***

Echipele de start:

Steaua: Cojocaru - Papp, Luchin, Varela, Guilherme - Filip, Breeveld - Ad. Popa, Chipciu, Tănase (cpt.) - Ţucudean
Rezerve: Niţă - Iancu, Stanciu, Toşca, Rusescu, Neagu, Bourceanu

Rapid: Buchta – Săpunaru (cpt.), Borda, Cmvos, Josl – Gecov,  Garay – Meulens, Pancu, Niculae – Benson
Rezerve: Bornescu, J. Oriol, Sapina, A. Dan, Cerlincă, Rui Miguel, N. Vasile

***

UPDATE / În acest moment pe stadionul Ghencea s-au strîns în jur de 5.000 de suporteri, fanii giuleşteni şi-au ocupat şi ei locurile în tribune. Sînt 2.000 de fani ai Rapidului care îşi încurajează frenetic echipa. Deocamdată, steliştii prezenţi la stadion refuză să îşi încurajeze favoriţii.

----------------------------------------------------------------------------------------------

STEAUA VS RAPID în Liga 1: 111 jocuri - 43 victorii Steaua - 41 remize - 27 victorii Rapid

Steaua gazdă: 55 jocuri - 23 victorii Steaua - 21 remize - 11 victorii Rapid:

-04 mai 2011, Steaua-Rapid 0-1 a fost ultimul succes izbutit de giuleşteni în faţa rivalei. Singurul gol al partidei l-a reuşit Daniel Pancu, cel care a înscris de 5 ori în poarta "roş-albaştrilor". Au urmat 2 victorii în campionat pentru Steaua, ultima chiar în tur,  scor 3-1 (Keşeru, Popa, Chipciu / Pancu), şi 3 rezultate de egalitate. În toamnă, "elevii" lui Costel Gâlcă s-au impus şi în Cupa Ligii cu 2-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1262)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Februarie 2015, 11:26
Postat de danger. pe 23 Februarie 2015, 10:00

vedeti ? astea sunt problemele pe care le-am vizat eu mai devreme : divizarea , neincrederea in ceilalti , care cu cine tine ... acest razboi intre Armata si Becali imparte din pacate suporterii in 2 parti , cei care tin pur si simplu cu Steaua nu conteaza , interésele sunt pur si simplu de natura financiara , sa nu uitam ca Becali creditorul ( nu investitorul ) a pus gheara pe echipa atunci cand ea acumulase datorii uriase pe care nimeni nu le putea plati (Bodu stie ca au intrat in gratiere :) ) , cine impulsioneaza actiunile armatei ( cea care nu poate avea grija de un caine lup bolnav , de singurul submarin romanesc , de celelalte sectii de sport , de ea insasi , etc. ) sa iasa in fata

Problema nu e ca se cearta un oarecare "adi_stelistul" cu un oarecare "qpax". Problema e ca oameni care fac parte din istoria Stelei sunt "adevarati" si "falsi" stelisti. Vezi, Tudorel Stoica vs Duckadam. Cine stabileste chestiile astea? Ca sa revin insa la subiect, eu vorbeam strict de meciul de aseara. In care baietii au jucat PENIBIL SI JENANT (repet, ca sa fiu clar). Sunt sigur ca si lor le e jena de evolutia lor. Si trebuie sa se trezeasca. In rest, cum ziceam, cearta dintre nu stiu ce peluze si nu stiu ce suporteri e irelevanta.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Februarie 2015, 11:22
Postat de qpax pe 23 Februarie 2015, 09:57

Nu conteaza de cand tineti voi cu Steaua, de cand sunteti suporteri, sau de cand sunteti oameni (daca intelegeti aluzia)! Conteaza daca astazi, in 2015, mai sunteti suporteri sau nu! Daca sustineti echipa si obiectivele clubului nostru ... sau din contra contestati fiecare decizie, fiecare rezultat! Daca dupa un rezultat prost, nu sustineti echipa ... si ii dati la gioale la concurenta cu dinamovistii si rapidistii ... care da mai tare, pai atunci cand o mai sustineti? O sa-i chestionati identitatea si legitimitatea dupa a fiecare infrangere ... asta e planul? Folosim termeni de genul 'jenant', 'ridicol' ... ai utat si 'penibil' ... poti sa zici ca a jucat slab, nu sa jignesti, ci sa critici

Certificate de adevarat suporter sa dai cui ti le cere. Pana atunci un sincer si din inima "hai sictir!". A, si nu mai fa pe desteptul, ca nu e cazul (la aluziile tale stupide ma refer).

plischi
plischi  •  23 Februarie 2015, 10:28

problemele din ghencea nu ma intereseaza. eu tin cu rapid, acolo exista lucruri care ma nemultumesc, chiar daca aceste trei puncte pot fi decisive pentru salvare. nu am inteles de ce rui miguel nu a jucat de la inceput, fiind preferat daniel niculae, care nu este pus la punct cu pregatirea. pancu este pregatit, dar varsta nu iarta, lucru pe care si el il stie la fel de bine. si sapunaru mai are pana va deveni ceea ce a fost, el nefiind inca depasit de datele din buletin. dintre cei noi, in afara de rui miguel, care este fotbalist, nu jucator de fotbal, plus stoperul ala ceh si fara par, ceilalti mai au pana departe. ceva sperante au aparut dupa aceasta victorie, dar inca trebuie munca.

Vezi toate comentariile (1262)
Comentează