FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO Recepție de gală pentru Helmuth Duckadam » Amabasadorul Germaniei: „Naționala noastră de acum are nevoie de hotărârea și energia lui”

FOTO: Marius Mărgărit +13   FOTO
FOTO: Marius Mărgărit

Articol de , - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 18:01

La împlinirea vârstei de 60 de ani, fostul mare portar Helmuth Duckadam, actual președinte de imagine al lui FCSB, a fost primit cu mult fast de ambasadorul german Cord Meier-Klodt.

Recepția desfășurată la ambasada Germaniei din București a avut oaspeți de seamă. Nume importante ale sportului românesc, printre care Iosif Rotariu, Mihai Stoichiță, Gabriela Szabo, Viorel Turcu, Mihai Covaliu, Aurică Țicleanu și Andreea Răducan au răspuns pozitiv la invitația lui Cord Meier-Klodt.

Duckadam a semnat în cartea de oaspeți

„Vă mulțumesc mult pentru ocazia de a sărbători alături de dumnevoastră ziua mea de naștere. Mă simt onorat!”, a fost mesajul scris de Duckadam în cartea de oaspeți a Ambasadei.

Invidios pe Iosif Rotariu :) 

Într-un moment destins, Helmuth Duckadam a glumit pe seama greutății bunului lui prieten Iosif Rotariu: „Ce nervi am pe unul ca Iosif. Dar de mâncat mănânci? Trei mese sau două? Seara mănânci?”:).

Duckadam, exemplu pentru naționala germaniei

Cord Meier-Klodt i-a oferit lui Duckadam un tricou cu semnăturile fotbaliștilor din actuala națională a Germaniei. În schimb, legendarul portar stelist l-a recompensat cu o pereche de mănuși personalizate, o minge de fotbal și două sticle de pălincă din producția proprie.

„Sunt foarte recunoscător că ați onorat această invitație. La mulți ani, Helmuth Duckadam. Vreau acum să vă invit la un toast pentru Helmuth. Avem un cadou și o sarcină.

Este un tricou semnat de toți fotbaliștii actualei echipe naționale a Germaniei. Cred că sunteți cu toții de acord că pentru a deveni campioni mondiali au nevoie de hotărârea și de energia pe care Helmuth Duckadam le-a arătat”, a spus Cord Meier-Klodt.

20190403 174215 +14 FOTO

Prima plimbare cu limuzina :) 

„Este o ocazie să mă întâlnesc și cu prietenii pe care nu i-am mai văzut de mult. Este mult spus că aș fi prieten cu domnul ambasador. Suntem amici. M-a chemat acum două săptămâni să-mi spună că vrea să îmi serbeze ziua de naștere. A fost o mare surpriză.

Joacă și dânsul fotbal, chiar mi-a arătat câteva urme de lovituri când ne-am văzut. Eu fiind de origine germană s-a organizat acest eveniment. Am foarte puțini invitați pentru că nu am foarte mulți prieteni. Am mai exersat limba germană cu această ocazie”, a declarat Helmuth Duckadam. 

„Aseară soția mea Alexandra mi-a zis să mergem undeva. Nici nu mă gândeam să mai ieșim din casă și mi-a făcut cadou o plimbare cu o limuzină. A fost prima dată în 60 de ani când m-am plimbat cu asemenea mașină”Helmuth Duckadam

Citește și: 

EXCLUSIV Señor Duckadam » Interviu-eveniment cu legendarul portar al Stelei la 60 de ani! Dezvăluire cutremurătoare: „Dacă-mi descopereau anevrismul mai repede, nu mai exista Sevilla”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ivssalak
ivssalak  •  03 Aprilie 2019, 19:11
Postat de herman25 pe 03 Aprilie 2019, 19:04

Ii place in pijama.

vargata si cu boneta asortata.

herman25
herman25  •  03 Aprilie 2019, 19:04
Postat de ivssalak pe 03 Aprilie 2019, 18:20

ce activ esti pe contul asta,cu restul ce s-a intamplat?niciun conte,nicio marchiza,nimic?

Ii place in pijama.

ivssalak
ivssalak  •  03 Aprilie 2019, 18:20
Postat de alexandru.popescu pe 03 Aprilie 2019, 18:19

Doar strainii ne respecta valorile

ce activ esti pe contul asta,cu restul ce s-a intamplat?niciun conte,nicio marchiza,nimic?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează