FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SĂGEATA NĂVODARI 5-0

VIDEO+FOTO Săgeata Stelei » "Roş-albaştrii" au zdrobit echipa lui Selymes, 5-0, ultimul test înaintea revenirii în grupele UCL

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2013 12:50

Reghecampf a mai bifat trei puncte plus alte bonusuri: moral bun pentru Schalke, Cristea resuscitat şi Piovaccari ”dopat” cu încredere de golgeter


Liga 1 a început să semene cu campionatul Scoţiei rămas doar cu Celtic, fără Rangers. Dungile de pe tricourile campionilor României sînt roşii şi albastre, nu alb-verzi ca ale catolicilor din Glasgow, dar impactul asupra campionatului e la fel de mare. Steaua domină şi senzaţia este că formaţia lui Reghecampf mai foloseşte liga internă doar ca pe un training pentru Champions League. E drept că nici un adversar pe care Steaua l-a întîlnit în acest sezon n-a arătat atît de rău precum Săgeata Năvodari, dar unele semne rezistă şi cînd scoţi din calcul echipa lui Selymes, una pe care primăria şi Anamaria se ambiţionează s-o considere suficient de bună pentru primul eşalon.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Cristea pare iar fotbalist
Semne precum prestaţia lui Cristea, cu un gol şi o pasă de gol plus alte execuţii excelente, inclusiv o centrare "tăiată" pe care Stanciu a irosit-o incredibil, bară cu capul, deşi avea toată poarta goală înainte şi beneficiase de timp suficient ca să vadă unde îi vine mingea. Deja contribuţii mai importante decît bifase "Prinţul" într-un întreg sezon în care se împărţise între Petrolul şi Standard Liege! Dacă aşa arată "leneşul" Cristea după doar o lună şi jumătate în Ghencea, te poţi întreba ce s-ar fi întîmplat în situaţia în care Thomas Neubert l-ar fi prins la Steaua pe Bănel Nicoliţă?! Probabil că următoarea Olimpiadă ar fi avut un favorit cert pentru proba de maraton.

Piovaccari, Prepe, Cristea
Adrian a deschis distracţia cu "assist" la golul lui Piovaccari. Italianul inventase la Varşovia o execuţie greu de imaginat, gol din alunecare dintr-o fază în care se afla singur cu portarul, acum a mai dat un gol-definiţie pentru stilul lui de joc. Federico a lovit mingea cu capul, nu tocmai fin, şi aceasta a ajuns în poartă după ce a raşchetat "cocoaşa" stoperului Lucian Munteanu. Prepeliţă a făcut 2-0, Cristea 3-0, ambii beneficiari ai erorilor unei apărări dezorientate complet. Viorel Dinu a dat impresia că Steaua s-a mai relaxat şi că Săgeata ar fi putut da măcar un gol care să transforme scorul într-unul mai decent, doar că n-a fost aşa.

Cadou pentru Kapetanos
N-a marcat atacantul pe care nevasta lui Reghecampf l-a plimbat pe ruta Snagov-Chiajna-U Cluj-Năvodari şi campioana a redevenit, o dată cu intrarea pe teren a lui Kapetanos, motivată să-şi calce în picioare adversara aproape inexistentă. Grecul a transformat un penalty scos de către Adi Popa şi peste mai puţin de 10 minute a realizat dubla, un debut perfect la un nou club. Nu mai avea nici un gol în 2013!

Statistica "scarry" se topeşte cînd dai peste Năvodari. 5-0, doar două puncte pierdute de la startul sezonului şi nici o rivală serioasă deocamdată în lupta pentru cîştigarea campionatului. Liga 1 îi dă Stelei numai motive de relaxare şi timp să se pregătească pentru debutul ei în cealaltă ligă, miercuri, la Gelsenkirchen.

587133-caseta-steaua.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (107)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 17:26

ne-am batut joc si de sageata ! frustratii care au comentat aici si zic de blat ,sa se duca sa se caute !

fefeluta
fefeluta  •  15 Septembrie 2013, 19:57
Postat de vladutz13 pe 15 Septembrie 2013, 16:49

Nu stiu nene, dar vorbiti despre Sageata ca si cum ar fi ultima echipa din Liga 1, niste parliti si chiar nu e cazul. Aveau 2 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri.... erau fix pe 10 in clasament. Sunt echipe mult mai slabe de exemplu: Corona, Viitorul si U Cluj. Chiar si-asa, i-am distrus.

cum mai seamana meciul asta cu cel cu U cluj de anul trecut?!...ca un facut, cand ajungeau aia in fata lui Tatarusanu se uitau in tribune dupa patroana...Sa dam, sa nu dam? Sa va fie rusine,blatisti ordinari!

tazdevil
tazdevil  •  15 Septembrie 2013, 17:56
Postat de vladutz13 pe 15 Septembrie 2013, 16:51

Pai tocmai au luat la interogat toti jucatorii lui Liberec pentru aranjamente :))

Da,dar nu are nici olegatura cu acel meci,nu????k doar iti dai seama,era miza mica sa pierzi cu 0 la 3,dupa ce invinsesei in deplasare si pe teren si la masa verde!!!!!!!Iar sa pierzi calificarea,cred ca avea cota1,01....asa ca numai blaturi vedeti...:))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (107)
Comentează