FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 0-1

VIDEO+FOTO Șumudică l-a bătut iar pe Rednic: Dinamo - Astra 0-1 » Giurgiuvenii rămîn liderii Ligii 1 după turul de campionat

Foto: Raed Krishan +35   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2015 20:26

Dinamo a fost învinsă pe Arena Națională de Astra, scor 0-1, în ultima etapă a turului de campionat, după golul lui Teixeira din finalul partidei.

Desfășurarea meciului în format liveTEXT

DINAMO - ASTRA 0-1
A marcat:
Teixeira '83

Vezi VIDEO cu golul meciului

Meciul a început cu un spectacol realizat de fanii dinamoviști, aceștia comemorînd 15 ani de la dispariția lui Cătălin Hîldan. În prima parte a meciului, Geraldo a înscris, însă golul său a fost anulat pentru un ofsaid.

Și Gnohere a avut o ocazie mare pe finalul primei reprize, însă șutul său l-a lovit pe Silviu Lung Jr. și portarul Astrei a îndepărtat pericolul.

Golul a căzut cînd se părea că partida se îndreaptă către un rezultat alb. În minutul 83, Teixeira a prins un șut pe jos de la 20 de metri și balonul a trecut pe sub Cerniauskas.

Astfel, Astra cu Marius Șumudică la cîrma a învins Dinamo cu Mircea Rednic pe bancă. Cei doi antrenori s-au întîlnit pînă acum de patru ori și de fiecare dată cîștig de cauză a avut tehnicianul giurgiuvenilor.

Astra rămîne lider după acest tur de campionat, cu 27 de puncte, în timp ce Dinamo este a cincea în Liga 1, cu 21 de puncte.

Echipele de start:

FC Dinamo București: Cerniauskas – Collins Fai, Puljic, Mevlja, S. Filip – P. Anton, Van Haaren – Gavrilă, D. Rotariu, C. Matei (cpt) – Gnohere
Rezerve: I. Popescu – Ghomsi, Nedelcearu, Essombe, V. Costache, Feussi, A. Marc
Antrenor: Mircea Rednic

Astra Giurgiu: S. Lung – Queiros, Geraldo Alves, V. Găman, J. Morais – Lovin, Boldrin – Enache, Teixeira, De Amorim – Budescu (cpt)
Rezerve: Gavrilaș – Ricardo Alves, Oros, Boubacar, Gouriye, Al. Stan, D. Florea
Antrenor: Marius Șumudică

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad)
Asistent 1: Octavian Şovre (Oradea)
Asistent 2: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava)
Rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti)
Observator LPF: Constantin Stătescu (Bucureşti)
Observator CCA: Aron Huzu (Sibiu)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (399)
zecs93
zecs93  •  04 Octombrie 2015, 16:17
Postat de foxy pe 04 Octombrie 2015, 00:24

zecs?...tu, unde ai fost pana acum??Sau ai fost GYMD???

Am fost la meci si d'aia nu am comentat pana in prezent !!!

bandoleros
bandoleros  •  04 Octombrie 2015, 00:54

Am vazut VIDEO+FOTO, superba atmosfera! chapeau bas PCH. Cetatenii FCSB sunt la ani lumina din acest punct de vedere. De fapt, cetatenii FCSB au ramas la ani lumina cam din toate punctele de vedere.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  04 Octombrie 2015, 00:47
Postat de foxy pe 04 Octombrie 2015, 00:44

Ce sa facem ...`tinere`...asa e la `batranete`...chiar daca nu e chiar batranete...o sa vezi tu ...fiecare are placerile lui in viata...Tu???...Ups...Nu trebuia sa intreb,tu esti...vestitul ,renumitul...faimosul...`nimeni la meci`...si doar tu...adica `nimeni`...lasa-te de prvocari ca nu ...`halim`...

E HAIOS CONTZARANUL.. NU E ..D ALA CONVINS... GARANTEZ PT EL:):)

Vezi toate comentariile (399)
Comentează