FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASTRA 0 - 0

VIDEO Gaz Metan - Astra 0 - 0 » Giurgiuvenii ies din lupta pentru titlu şi pot pierde mîine şi locul 2!

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 02 mai 2014 21:29

Partida dintre Gaz Metan şi Astra s-a terminat la egalitate 0-0. Giurgiuvenii ies din lupta pentru titlu după acest rezultat şi pot pierde mîine şi locul secund, dacă Petrolul va cîştiga în deplasarea de la ACS Poli.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Ai aici cele mai importante faze VIDEO ale meciului!

Prima ocazie a meciului le-a aparţinut medieşenilor, cînd şutul lui Zaharia de la mare distanţă l-a întins serios pe Silviu Lung jr (8). Şi Florin Dan şi-a încercat norocul două minute mai tîrziu, dar Lung a fost la post.

Prima fază cu adevărat periculoasă pe care au creat-o giurgiuvenii la poarta lui Pleşca a venit cu cîteva secunde înainte de pauză. După un joc bun de pase al elevilor lui Florin Marin, De Amorim a fost găsit liber în interiorul careului, dar şutul său a fost respins de la linia porţii de Alex Munteanu.

Medieşenii au părut mai determinaţi în începutul reprizei secunde. Lung i-a scos mingea din picior lui Robertson (49), apoi a reţinut şutul expediat de Florin Dan (52).

În minutul 57, De Amorim şi Morais au combinat bine în marginea careului, fundaşul stînga al giurgiuvenilor a centrat perfect în faţa porţii, de unde Budescu a deviat în poartă, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Astra a mai bifat o mare ocazie zece minute mai tîrziu, cînd Takayuki a centrat în careu pentru Yazalde, dar atacantul portughez a trimis puţin pe lîngă poartă.

Budescu, Iorga şi Ivanovski, trimişi după pauză în teren nu au reuşit să schimbe mare lucru în jocul Astrei, medieşenii s-au apărat bine, continuînd să-l pună la treabă pe Silviu Lung cu şuturi de la distanţă.

Elevii lui Dulca puteau da lovitură în minutul 90, cînd Silviu Lung jr. a respins şutul puternic al lui Bawab, mingea a ricoşat la Tahar, a cărui centrare a şters bara transversală. Medieşenii au jucat în 10 ultimele minute de prelungiri, după accidentarea lui Zaharia, care s-a prăbuşit pe gazon, fără să fie lovit de nimeni.

Meciul s-a terminat 0-0, Astra a ieşit din lupta pentru titlu şi ar putea pierde mîine şi poziţia secunde, în cazul unei victorii a Petrolului pe terenul celor de la ACS Poli.

Echipele de start:

GAZ METAN: Pleşca – Zaharia, Trtovac, Muth, Buzean – Todea, Tahar – Al. Munteanu, Llullaku, Fl. Dan – Robertson
Rezerve: Vîtcă, Ilie, Avram, Covaciu, Djalo, Bawab, Antic
ASTRA: Lung Jr. – Mătel, Ben Youssef, Găman, Morais – Yahaya, Seto – Yoda, Cristescu, De Amorim – Yazalde.
Rezerve: Coman, Budescu, Laban, Iorga, Ivanovski, Mureşan, Popescu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (29)
tbone
tbone  •  03 Mai 2014, 08:29
Postat de mandpv964 pe 03 Mai 2014, 00:19

Petrolul joca bine si in deplasare,uneori mai bine decat la Ploiesti.

nu stiu ce sa zic, de cand a venit Lucel nu mi s-a parut, oricum joaca mai bine ca Astra asta e clar, ar merita locul 2, pacat ca de la anu singurii romani din echipa vor fi Mutu-Zicu si Hoban....o echipa cu 3 romani in lot nu ar trebui sa aiba voie sa joace in campionatul romanesc sincer....dupa va mirati ca sunt numai stelisti la nationala, pai pe cine sa ia??? la astra-cefura-vaslui-otelu-pandurii-petrolu 80% sunt jucatori congolezi, doar Steaua si Dinamo au jucatori romani in procent mai mare...

flo_ax
flo_ax  •  03 Mai 2014, 04:44

ies din lupta pt titlu? serios? Pai mai erau in vreo lupta si nu stiam noi?

bitchstewie
bitchstewie  •  03 Mai 2014, 00:39

bah las-o in pusca mea de treaba, auzi titlu pe astia: giurgiuvenii ies din lupta pentru titlu...pai matematic, adica teoretic aveau si inainte si au si dupa acest meci sanse la titlu, mai sunt 12 puncte puse in joc... practic, aici e buba, nu aveau nici inainte de acest meci si cu atat mai putin acum =))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează