FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PETROLUL

VIDEO Gaz Metan - Petrolul 1-0 » Ploieştenii ratează şansa de a egala pe Steaua în fruntea Ligii 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2013 21:26

Petrolul a ratat şansa de a urca pe podiumul all-time al invincibilităţii în Liga 1 după ce a fost învinsă de Gaz Metan, scor 0-1.

Click aici pentru liveTEXT

VIDEO cu cele mai importante faze

Trupa lui Cosmin Contra o putea egala şi pe Steaua în clasament, dar Gaz Metan a jucat foarte bine defensiv. Chiar şi aşa, Teixeira putea marca în repriza secundă după pasa lui Priso. Mijlocaşul a ratat însă incredibil, din 2 metri, cu poarta goală, şutînd în bara transversală.

Golul medieşenilor a venit în minutul 80 după o fază confuză. Vitinho a scăpat cu Pecanha, dar portarul brazilian a respins în primă fază. Mingea l-a lovit apoi însă tot pe atacantul gazdelor şi a intrat în poartă. Cel puţin aşa a semnalizat asistentul Nagy, chiar dacă Guilherme a respins din apropierea liniei porţii şi apoi a protestat vehement la adresa tuşierului.

Petrolul putea urca pe podiumul all-time al invincibilităţii în Liga 1, alături de Steaua şi Dinamo, în cazul unui rezultat favorabil

Gaz Metan urcă pe 7 în clasament, în timp ce Petrolul rămîne pe 3.

Echipele de start:

Gaz Metan:
Buchta – Frăsinescu, Markovic, Muth, Buzean - Tahar, Todea – Munteanu, Vitinho, C. Petre - Robertson
Rezerve:  Greab, Avram, Fl. Dan, Bozeşan, Llullaku, Bud, Romeo

Petrolul:
Pecanha – Alcenat, Hoban, Benga, Guilherme - Mustivar - Priso, De Lucas, Teixeira, Albin – Dore
Rezerve: Bornescu, Camara,  S. Achim, R. Santos, Beţa, Fernandez, Boudjemaa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (152)
torque1981
torque1981  •  11 Octombrie 2013, 12:05
Postat de arsenall2 pe 07 Octombrie 2013, 12:05

Dupa toate reluarile s-a vazut ca ar fi fost gol,nimic de zis,dar dupa multe reluari,cum naiba a vazut ungurul ala gol in direct,era o faza care nu trebuia sa se pronunte.Ma intreb daca era echipa ciobaneasca in locul Petrolului ce decizie ar fi luat,desigur lasa faza sa mearga.

Asa e - a fost gol dar tusierul nu cred ca avea cum sa se pronunte.

torque1981
torque1981  •  11 Octombrie 2013, 12:04

greu cand joci in 11 jucatori nu ca mioarele in 14 si adversarii lor in 9.

arsenall2
arsenall2  •  07 Octombrie 2013, 12:05

Dupa toate reluarile s-a vazut ca ar fi fost gol,nimic de zis,dar dupa multe reluari,cum naiba a vazut ungurul ala gol in direct,era o faza care nu trebuia sa se pronunte.Ma intreb daca era echipa ciobaneasca in locul Petrolului ce decizie ar fi luat,desigur lasa faza sa mearga.

Vezi toate comentariile (152)
Comentează