FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

VIDEO // Gică Popescu aplaudă transferul lui Ianis Hagi! Avertisment pentru Nedelcu + când se închide Arena Națională

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 16:01

Gică Popescu a comentat transferul lui Ianis Hagi la Rangers, formație de top a Scoției, cu 54 de titluri naționale. „Baciul" vede mutarea un pas înainte pentru Ianis. A comentat și posibila plecare a lui Nedelcu la Mol Vidi, dar a anunțat și până când se poate juca pe Arena Națională.

Ianis a ajuns la Rangers pentru că nu juca la Genk. E un pas înainte, cred eu. A ajuns la o echipă cu un antrenor legendar. Rangers e o echipă de top, care e obișnuită cu cupele europene. De acum totul ține de Ianis. Antrenorul și l-a dorit mult, joacă un sistem care îi convine lui Ianis. Să-i ținem pumnii și să-l vedem la națională", a declarat Popescu.

Gică Popescu: „Steaua e o echipă de top în Europa”

...despre montarea gazonului hibrid pe Arena Națională: „Fiind pentru prima dată când se folosește gazonul hibrid, sper să fie de bun augur și să nu mai fie nevoie să schimbăm periodic suprafața de joc. Acest gazon e agreat de UEFA, e unul dintre cele cu cea mai bună calitate. E normal să fie de calitate dat fiind faptul că vorbim despre cel mai mare stadion".

...despre Dragoș Nedelcu la MOL Vidi: „Plecând de la Steaua, eu cred că orice echipă la care ai ajunge în Ungaria este de un nivel inferior. Eu încă văd Steaua o echipă de top în Europa".

...despre Arena Națională: „Arena Națională va fi deschisă până în ultima săptămână din martie. Până atunci se poate juca acolo".

Match Preview CFR Cluj - FCSB

vezi și:

VIDEO Ianis Hagi a fost prezentat la Glasgow Rangers! Primul contact cu Steven Gerrard: „Acest lucru a contat enorm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  31 Ianuarie 2020, 23:47

Evident ca urmeaza cele 6 luni de acomodare. Cu banca de rezerve binenteles. Apoi alt club si alt interviu al printisorului de bune intentii. Legenda continua pana cand va atarna ghetele in cui.

klauz
klauz  •  31 Ianuarie 2020, 18:38

Ianix e un afon... Tac-su l-a rascumparat de la Genk returnand tot ce a luat pe el si toate salariile si cheltuielile facute de belgieni cu mangafaua, apoi a rezolvat sa il primeasca Rangers pe un salariu minim. O sa vedeti ca si in Scotia nu va face nimic, decat va da pe langa minge. Nu are tehnica Ianix, nu stie fotbal, pe langa - ceea ce vad toti - ca nu are fibra, vana, viteza etc.

klauz
klauz  •  31 Ianuarie 2020, 18:36

Problema e ca Ianix Hagi s-a nascut fara pic de talent. Nu are deloc tehnica, efectiv da pe langa minge. Singura lui "pasa" de gol in Belgia a fost ca a vrut sa dea la poarta si a dat pe langa minge iar mingea din luft a ricosat la un coechipier... Singurul lui "gol" din Belgia tot asa, a dat pe langa minge dar mingea nu avea cum sa nu intre in poarta ca era la 2-3 m...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează