FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali s-a dat de gol! Se va implica la meciul cu Craiova: „Va fi antrenorul vs. antrenorii”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 13:55

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, l-a prezentat în cadrul unei conferințe de presă pe Bogdan Argeș Vintilă, noul antrenor al vicecampioanei, și și-a anunțat retragerea din viața publică (Detalii AICI)

Totuși, Becali nu poate sta departe de fotbal. Peste două etape, FCSB întâlnește Craiova, în Bănie, iar finanțatorul a zis, mai în gluma, mai în serios, că se va implica pentru acea partidă.  

„Poate cine știe, numai când o fi meciul cu Craiova să mă mai implic. Cu Craiova poate mă implic, antrenorii vs. antrenorul. Mamă, îți dai seama ce o să fie?”, a spus Gigi Becali și a început să râdă în stilul caracteristic. 

Finanțatorul FCSB face referire la numirea lui Victor Pițurcă în funcția de manager general la Craiova. Fostul selecționer va debuta pe banca oltenilor chiar în derby-ul cu FCSB, de pe 14 septembrie. 

VEZI ȘI:

Secretomania lui Gigi Becali a ținut mai puțin de două zile, dar promite din nou: „Am terminat-o cu viața publică! Doar atunci o să mai vorbesc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
3242557372435504
Ciprian Niniho  •  23 August 2019, 16:33
Postat de djmafteofcsb pe 23 August 2019, 15:55

respect domnului George Becali!

Pe bune?

3242557372435504
Ciprian Niniho  •  23 August 2019, 16:29

Brett Pitt e cam aerian. Ce privire are!!! De Becaaaali... ce sa mai ..e Trump JR..

smdb
smdb  •  23 August 2019, 16:10

Prea tare :)))))))))))))))) Toate ca toate, noi ***, unii mai mult decat altii (vezi *** de stucan), dar ciobanul a castigat lupta cu viata si lumea asta :)))) Isi bate *** de toti si de toate... ***.. n-are omul nici o grija si nici o taina :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează