FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

VIDEO Giovanni Becali nu mai e mafiot: „Înainte dădeam șpagă sute de lei! Acum sunt pensionar”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 16:33

În urmă cu 10 ani, Giovanni Becali (67 de ani) devenea protagonistul unui clip viral în care explica de ce se consideră un mafiot. 

Acum, fostul agent de jucători spune că s-a schimbat și că nu mai lasă bacșiș de sute de lei și a explicat de ce a făcut acea declarație.

„Da, dădeam sute de lei. Acum nu mai dau atât. De unde să mai dau? Sunt pensionar. Mai las șpagă. dar doar zeci de lei. Nu sute. S-au întors timpurile. Declarația cu mafiotul am spus așa, în glumă. Eram supărat pe unii din presă, care credeau că sunt la cheremul lor”, a declarat Becali la TV Digi Sport. 

„Eu sunt mafiot. Că sunt mafiot prin modul în care mă comport. Parchez mașină, dau 1 milion șpagă. Mă duc la osptăr, dau 2 milioane șpagă. Nu vorbesc cu oricine, nu bag în seamă pe orcine. Eu sunt Giovanni Becali, milionarul șmecherul, mafiotul.Cum să bag în seamă pe oricine? Cum să n-am prestanță? Asta înseamnă demnitate de om, de șmecher de mafiot” 
Giovanni Becali  

Citește și:

Cum a ratat Cristi Chivu transferul la Real Madrid: „Din cauza unei rezervări la hotel! M-a sunat Predrag Mijatovic și mi-a zis «La noi e siesta și nu lucra secretara»” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
sexilian
sexilian  •  06 Ianuarie 2020, 16:03

de unde a adunat ani(vechime) pentru pensie individul asta si-a platit cas in fata la cinematografe?o avea si speciala..........

sevilla_1986
sevilla_1986  •  05 Ianuarie 2020, 16:10

Bravo Giov

persanu
persanu  •  05 Ianuarie 2020, 16:01

Pe ăsta l-ați promovat ani de zile, un infractor dovedit care chiar el își spunea ce facea in tinerețe. Nici nu mă mai mir că va pare rău după el. Când or pleca pe lumea ailaltă sa vedem și noi știri calumea, despre sport. Tot vina noastră este ca dăm click uri si urmărim astfel de specimene. Ar trebui schimbat canalul când il vedem la tv, sau pauza de gazetă vreo luna de zile. Atunci sa va vedem randamentul in fața superiorilor

Vezi toate comentariile (13)
Comentează