FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Adrian Thiess despre Anamaria Prodan și conflictul cu Ioan Becali: „Ce să fac? Să o strâng de gât? Să-i dau peste gură?”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 10:24

Impresarul Anamaria Prodan și omul de afaceri Adrian Thiess s-au asociat într-o firmă care se numește "Prodan Thiess Sports Management", o societate nu de impresariat sportiv, ci de organizare a unor evenimente grandioase, conform spuselor celor doi.  

Thiess a fost invitatul de azi a lui Costin Ștucan, la emisiunea GSP Live, și a vorbit despre Anamaria Prodan și conflictul verbal pe care aceasta l-a avut cu frații Becali.

CE A SPUS ANAMARIA DESPRE FRAȚII BECALI

Eu sunt Rolls Royce, Apostu e Mercedes, Chiodi e BMW, frații Becali sunt Volkswagen în momentul ăsta"Anamaria Prodan

Adrian Thiess a făcut un pas în spate și a spus ferm că nu se implică în acest schimb de replici.

 

„Anamaria este o persoană extrem de inteligentă. Știe foarte bine cum să își rezolve problemele sau conflictele. Acest conflict dintre Anamaria și frații Becali nu mă privește. Pe ea o cunoașteți foarte bine, acesta este stilul ei. Ce să fac? Să o strâng de gât? Să-i dau peste gură? I-am discutat ceva cu ea. Eu i-am spus clar că nu sunt mingea de ping-pong în acest conflict. Așa cum sunt prieten cu Victor și Giovanni, așa sunt prieten și cu familia Reghecampf”, a declarat omul de afaceri la GSP Live.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV // Interviu spectaculos cu Anamaria Prodan și Adrian Thiess: Giovanni Becali, ironizat + declarații tari: „Eu sunt Rolls Royce, frații Becali sunt Volkswagen”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
aress123
aress123  •  11 Aprilie 2019, 17:38
Postat de bazinga pe 09 Aprilie 2019, 12:01

Un personaj sinistru si toxic aceasta Prodan!Punct!

Repeti si tu ca prostul ce ai vazut la altii.

kikostel
kikostel  •  10 Aprilie 2019, 16:51

Cum sa te umilesti recunoscand ca esti prieten cu familia Prodan?! Sau cum sa te autodenunti recunoscand ca ai relatii cu clanul interlop Becali?!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  10 Aprilie 2019, 00:25
Postat de bazinga pe 09 Aprilie 2019, 12:01

Un personaj sinistru si toxic aceasta Prodan!Punct!

ce punct, ba prostea?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează