FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți, amintiri fabuloase cu Sorin Cârțu: „Îl țin minte până mor! Alergam în fiecare dimineață 12 km”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 17:03

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul lui Ludogoreț Razgrad, a fost invitat la GSP Live în această dimineață, într-o emisiune în care a trecut în revistă principalele amintiri din cariera sa de fotbalist.

Fostul dinamovist a rememorat și unele dintre cele mai grele momente din activitatea unui jucător, anume cantonamentele, în care fotbaliștii acumulează din punct de vedere fizic.

„De când am ajuns la Ludogoreț, din 2012, toate antrenamentele au fost individuale, adică nu s-a făcut un grup care trebuia să alerge. Era cineva care analiza pulsul și efortul fiecăruia, iar în funcție de analizele medicale fiecare făcea ce avea nevoie. Nu era cum am prins eu cu Sorin Cârțu la Craiova sau cu Andone.

Primul cantonament alături de Cârțu la Craiova desfășurat la Brașov... Îl țin minte până mor! Ne alerga... În fiecare dimineață aveam 12 kilometri. Așa era perioada atunci. De exemplu, am lucrat la 14 ani cu nea Costică Ștefănescu, Dumnezeu să-l ierte!, la Reșița, și alergam la Herculane 14 km dimineața. 

Ne-au prins bine aceste cantonamente la Poiana Brașov. În ziua de azi fotbalul s-a schimbat și nu mai poți să faci pregătirea asta”, a spus Moți în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan. 

Cosmin Moți a evoluat de-a lungul carierei pentru Universitatea Craiova, Dinamo, Siena și Ludogoreț. În tricoul primei reprezentative, fundașul a strâns 15 meciuri. 

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți și 3 episoade MEMORABILE din România: escapada interceptată de Badea, cum l-au sabotat jucătorii pe Bonetti la Săftica + „Nu regret că l-am lovit pe Mihalcea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează