FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți și 3 episoade MEMORABILE din România: escapada interceptată de Badea, cum l-au sabotat jucătorii pe Bonetti la Săftica + „Nu regret că l-am lovit pe Mihalcea”

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2019 14:47

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul lui Ludogoreț Razgrad, a fost invitat la GSP Live în această dimineață, într-o emisiune în care a trecut în revistă principalele borne ale carierei sale.

Fostul jucător al lui Dinamo n-avea cum să omită câteva episoade picante din perioada în care evolua în România. Acesta a povestit cum a boicotat, alături de Cristi Pulhac, un antrenament al lui Dario Bonetti de la Săftica, dar și cum Nicolae Badea l-a interceptat pe el și pe alți jucători după o ieșire în oraș.

1. Cum a rămas Bonetti fără mingi la antrenament

„Cristi Pulhac a fost cel mai amuzant coleg pe care l-am avut. Tot timpul era pus pe glume, zâmbăreț, niciodată nu l-am văzut supărat. Ne băgase Dario Bonetti cu două zile înainte de un meci în cantonament. Am stat, am discutat și, la un moment dat, am zis că trebuie să facem ceva să nu ne mai bage în cantonament. 

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți și 3 episoade MEMORABILE din România: escapada interceptată de Badea, cum l-au sabotat jucătorii pe Bonetti la Săftica + „Nu regret că l-am lovit pe Mihalcea”

Noaptea, la Săftica, la ora 02:00-03:00, am luat doi saci plini cu mingi, pe care le-am degajat prin buruieni. Dimineața, când a venit magazinerul să ducă mingile la antrenament, nu le-a mai găsit. Ne-a întrebat Bonetti unde am aruncat mingile, nici noi nu știam să spunem unde. Ne-a mai ținut domnul Bonetti vreo două nopți în cantonament, apoi ne-a lăsat să plecăm acasă”.  

2. Cum a aflat Badea de o escapadă

„Noi nu ieșeam niciodată fără să ne prindă paparazzi. Aveam un prieten care era șef de restaurant. Eu și alți 4-5 jucători am fost la el în birou, am băut un pahar de vin. A doua zi dimineață, la antrenament, a venit domnul Nicolae Badea și ne-a zis: «Tu, tu, tu și tu ați fost acolo ieri». L-am întebat de unde știe. Nu ne-a spus, dar nu ne-a dat amendă. 

Mi-am dat seama că, în timpul în care am stat în acel birou, a intrat cineva. Era un șofer de-ai domnului Badea care ne văzuse mașinile parcate în fața restaurantului”.

3. Episodul „Poștașu'”

Moți, care a debutat în Liga 1 la Universitatea Craiova, a vorbit și despre controversatul moment în care l-a lovit pe Adrian Mihalcea. Episodul a avut loc în 2004, în meciul în care celebrul ultras „Poștașu'” a intrat pe teren într-o partidă cu Dinamo de pe vechiul „Oblemenco”.

 „L-am lovit pe Adi Mihalcea! Nu regret acel gest. M-am întâlnit cu Adi la 2-3 săptămâni după meci, i-am cerut scuze, dar i-am spus că nu regret. N-a fost normal ce am făcut, dar asta am simțit pe moment. 

Nu am avut probleme apoi cu fanii lui Dinamo. Am semnat cu ei și am venit la București să mă antrenez. Au venit suporterii, am vorbit și mi-au spus că n-au nicio problemă cu mine”

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți și 3 episoade MEMORABILE din România: escapada interceptată de Badea, cum l-au sabotat jucătorii pe Bonetti la Săftica + „Nu regret că l-am lovit pe Mihalcea”

Moți a evoluat de-a lungul carierei pentru Universitatea Craiova, Dinamo, Siena și Ludogoreț. În tricoul primei reprezentative, fundașul a strâns 15 meciuri. 

Vezi și: 

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți recunoaște: „Am jucat la pariuri. Am avut colegi dependenți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
156957794959669
Vili Georgescu  •  15 Octombrie 2019, 08:13
Postat de Cosmin Bajescu pe 14 Octombrie 2019, 17:18

Ca portar e bun. Mai greu ca fundas

h8r

magic4ever
magic4ever  •  14 Octombrie 2019, 22:58
Postat de becalidinamovit pe 14 Octombrie 2019, 15:49

de episodul asta care ramane in istoria UCL nu a pomenit nimic ?Moți este eroul lui Ludogorets! A înscris la loviturile de departajare și a apărat apoi două execuții!

Asa este...cand a umilit pe FCSB la penalty-uri cu Moti in poarta si au intrat pentru prima oara in UCL...de atunci Moti are la Ludogoret o peluza care poarta numele lui

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Octombrie 2019, 19:07

"I-am cerut scuze, dar i-am spus că nu regret." Dacă nu regreți, la ce-ți mai ceri scuze?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează