INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți recunoaște: „Am jucat la pariuri. Am avut colegi dependenți”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 10:44

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul lui Lodogoreț, a fost prezent în studioul GSP Live, unde a recunoscut că, în trecut, a jucat la pariuri. Fotbalistul mai are contract cu bulgarii până în 2021. 

„Am jucat la pariuri prin 2003-2004. Puneam un bilet la casele de pariuri marțea și miercurea când era Champions League, puneam câte 10 lei. Dar nu sunt pasionat de aceste lucruri. 

M-a ferit Dumnezeu. Nu sunt cu pariurile, nu sunt cu casinourile. Am avut însă colegi care au avut aceste vicii. Nu pot să înțeleg de ce e așa greu să renunți la pariuri. Cred că cel mai important e să nu începi”, a declarat Cosmin Moți la GSP Live.

ȘI CERNAT A RECUNOSCUT

În cadrul aceleiași emisiuni, la sfârșitul anului trecut, Florin Cernat, 38 de ani, retras din activitate, a recunoscut că paria pe vremea când juca la Dinamo Kiev (detalii + video, AICI).

EDWARD IORDĂNESCU S-A OPRIT

Pe 4 decembrie, Edward Iordănescu (40 de ani) a dezvăluit în emisiunea GSP LIVE că a jucat la pariuri în perioada Campionatului European din 2008, când nu ocupa nicio funcție în fotbal. Ar fi obținut din câștiguri, conform spuselor acestuia, 5.000 de euro, însă a renunțat ulterior la această deprindere (detalii + video, AICI). 

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO HALUCINANT! Fotbalistul român care recunoaște fără ezitări: "Joc la pariuri, nu intru în case, dar trimit pe cineva" 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close