FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Dumitru Dragomir a dezvăluit o discuție purtată cu Victor Ponta: „De ce ai vrut, mă, să mă bagi la pușcărie?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 10:20

Dumitru Dragomir (73 de ani) a povestit la GSP Live o discuție avută cu Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, pe care Mitică îl consideră vinovat pentru un dosar în care președintele LPF din perioada 1996-2013 a fost anchetat.

  • Dragomir a declarat în mai multe rânduri că anumiți conducători ai României din trecut au pus presiune pe Gino Iorgulescu, actualul președinte al LPF, pentru a se constitui parte civilă într-un proces penal în care Mitică a fost judecat

„Gino Iorgulescu a fost șantajat să-mi facă rău, de Victor Ponta și Liviu Dragnea. Unul a recunoscut personal, Dragnea, iar Ponta la televizor. I-am și spus lui Ponta odată: «Cum să nu fiu, mă, supărat pe tine? De ce ai vrut, mă, să mă bagi la pușcărie?

Gino, cel pe care l-ai pus acolo (n.r. la LPF), a semnat cu mâna lui». Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am dat de doi judecători cu multă minte și au văzut că nu e nimic adevărat din ce era acolo și m-au achitat la Curtea de Apel. Mă duceam 12 ani la pușcărie pentru nimic”, a declarat Dragomir la GSP Live.

vezi și:

DINAMO // Marius Niculae, îngrijorat de situația „câinilor”: „Nu-mi imaginam că va ajunge ca Rapidul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  01 Februarie 2020, 19:14

Întrebarea e de ce n-a putut, nu de ce a vrut. Că de vrut am fi vrut toți.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  01 Februarie 2020, 18:22

mitica ar fi fost la brutarie in orice tara civilizata, norocul lui ca traieste in Romania

romeverest
romeverest  •  01 Februarie 2020, 14:40

Nu te mai plange Mitica pentru ca pana acum nu ai platit cu nimic pentru toate excrocheriile pe care le-ai facut in fotbalul romanesc !! Necazurile inca nu s-au terminat, urmeaza sa vedem cum iesi din chestia aia cu spaga mascata de la Rcs !! Stai in banca ta !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează