FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO GSP LIVE Marius Croitoru a dat milităria jos din pod: „Am dat foarte multe amenzi jucătorilor”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2019 12:54

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a recunoscut la GSP Live că de când e la cârma moldovenilor a dat multe amenzi jucătorilor pentru diferite abateri.

„Am dat foarte multe amenzi până acum. În viață trebuie să-ți asumi pentru fiecare greșeală pe care o faci. Ieri a fost primul meci în care i-am băgat în cantonament. Până acum îi chemam cu o oră și jumătate înainte de meci și începeam ședința direct. Am cea mai mare încredere în ei. Amenzile sunt date către vestiar, nu către club.  

Mirel Rădoi e una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit în fotbal. Îți impunea atât de mult respect încât îți era rușine să întârzii, pentru că el venea cu o oră înainte și pleca la o oră după antrenament. Și eu mai întârziam la antrenamente când eram la Steaua. Amenda era simbolică, dar rușinea era mult mai mare decât ce plăteai. Cu banii pe care-i strângem acum din amenzi ieșim la o masă cu familiile, cu copiii”, a declarat Marius Croitoru la GSP Live.

„Pe mine mă amendează jucătorii. Dacă avem un program trebuie să-l respectăm cu toții. Eu încă n-am comis-o. E posibil orice, dar știți cum e în viață. Știu că acum nu o să-i mai bag în cantonament. Am încercat, dar am văzut că nu e rezultatul la care mă așteptam”
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Match preview FC Botoșani - CFR Cluj

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE Marius Croitoru a explicat de ce a scăzut forma Botoșaniului în ultima vreme: „Jucătorii veneau la mine și-mi spuneau că au oferte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează