FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO GSP LIVE Rapidiștii fac orice pentru a-l readuce pe Daniel Niculae: "Victor Angelescu mi-a oferit acțiuni, dar m-aș întoarce doar în aceste condiții"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 10:15

Daniel Niculae a dezvăluit la emisiunea GSP LIVE că patronul Rapidului, Victor Angelescu, i-a propus un procent din acțiuni pentru a reveni la clubul giuleștean, însă fotbalistul a declinat oferta. Atacantul a vorbit și despre condițiile în care ar reveni la clubul din Liga a 3-a.

" Victor Angelescu mi-a propus să-mi cedeze o parte din acțiunile clubului. El mi-a zis că mi-ar da 10%. I-am mulțumit și i-am spus că nici dacă-mi dă tot clubul nu revin dacă rămân cele două persoane. Nu știu nici eu de ce acele două persoane mai rămân la Rapid. Nu știu dacă sunt impuse de politic. Am simțit că ei sunt doriți și eu mai puțin", a declarat Niculae la GSP LIVE.

Daniel Niculae le-a transmis rapidiștilor în ce condiții s-ar întoarce la club: "Am spus că dacă pleacă anumite persoane, eu rămân la echipă. Eu m-aș întoarce dacă vor pleca anumite persoane. Nu pot lucra în anumite condiții. Momentan nu mă atrage partea cu antrenoratul, dar am niște cursuri în managament".

 Citește și: GSP LIVE Daniel Niculae a dezvăluit motivele pentru care a plecat de la Rapid: "Nu e niciun mister. Din cauza celor doi am plecat"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  05 Octombrie 2018, 12:38

NU așa se procedează Daniele. Clubul are prioritate. Binele clubului contează. INDIFERENT de orice altceva. Chestia asta a ta este pornită dintr-un un orgoliu aiurea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează