FOTBAL  »  LIGA 1  »  ACS POLI - PETROLUL 0-1

VIDEO Hai cu noi în eșalonul doi! Ploieștenii s-au impus neașteptat și pare să le fi semnat sentința și timișorenilor

Articol de - Publicat miercuri, 30 martie 2016 00:00

Speriați probabil de fulgerele care au brăzdat cerul chiar când arbitrul a fluierat startul, bănățenii s-au străduit să-i ofere lui Petre Grigoraș un debut fericit pe malurile Begăi.

Din nefericire pentru Hernandez (6), Goga (16) și Elek (18), poarta "lupilor" a fost păzită aseară de un Cobrea în formă extraordinară, astfel că tabela a rămas neschimbată.

Click aici pentru VIDEO!

Un mare 0 s-a păstrat doar în dreptul gazdelor, pentru că oaspeții au lovit surprinzător la prima incursiune serioasă în careul advers: 0-1, gol Astafei, la prima apariție în tricoul galben-albaștru! Apoi, pe măsură ce ploaia se întețea, veștile proaste au continuat pentru amfitrioni. Zicu a cedat sub greutatea propriilor kilograme, astfel că fantezia lui Poli a rămas numai pe umerii lui Goga. Necazul e că și Goga pare retras de mult, fără să-l fi anunțat cineva! :(

Aceeași zbatere zadarnică

În partea secundă, alb-violeții s-au străduit, au încercat prin toate metodele să egaleze măcar, însă luciditatea a fost un cuvânt care le-a lipsit din vocabularul fotbalistic. Au preferat să arunce la nesfârșit mingi într-un careu în care stăpân absolut a fost Cobrea, în vreme ce Elek și-a bătut joc de toate oportunitățile.

Scorul de aseară, primul în deplasare pentru prahoveni în acest campionat, nu ajută în mod deosebit Petrolul cât îngroapă și Politehnica!

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  30 Martie 2016, 14:08

Va cam grabiti sa cintati prohodul, mai sunt destule etape in care se pot intimpla multe ( chiar daca nu este pe placul vostru ). Este adevarat ca echipa nu joaca ceeace ar trebui, asa cum este din nou adevarat ca trinomul dragomir, kassai, m. sandu poate fece minuni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează