FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 2-0

VIDEO Happy-end » Pandurii a profitat de relaxarea campioanei și a câștigat cu 2-0

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 00:00

Pandurii a profitat de relaxarea campioanei, care a avut numai 4 rezerve aseară, a câştigat şi a terminat campionatul pe podium.

Când ai medaliile de campion la gât cu o etapă înainte de final îţi permiţi să faci favoruri adversarelor. Astra s-a prezentat la Severin fără aproape toată echipa de bază şi cu doar 4 rezerve.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cum Iordănescu jr. a folosit garnitura standard, astralii au fost pradă uşoară pentru gazde. Care n-au jucat din cale-afară de bine, dar au marcat repede, prin Antal, după care meciul a curs liniştit spre o victorie atât de necesară gorjenilor în tentativa lor de a termina pe locul 3.

Şumudică a fost preocupat să-i ofere minute şi celui de-al treilea portar din lot, Boşneag, pentru a putea să-şi treacă şi el în CV, în mod oficial, titlul de campion, în timp ce Iordănescu n-a mai riscat nimic până la final.

S-a terminat 2-0 doar fiindcă Hora și-a jucat până la capăt șansa de a prinde lotul pentru Euro şi Pandurii se alege cu locul 3.

O nouă bilă albă pentru fiul selecţionerului, care acum un an şi jumătate prelua echipa din zona retrogradării şi acum o duce până în preliminariile Europa League.

8puncte, din 12 posibile, a câştigat Pandurii în cele 4 meciuri cu Astra în sezonul regular şi în play-off, trupa gorjeană fiind singura, dintre primele 6 clasate, pe care Astra n-a bătut-o deloc în acest sezon

19goluri a marcat Hora în acest campionat, inclusiv cu cel de aseară, atacantul fiind pe primul loc în topul golgeterilor, peste Alibec, 16 goluri, şi Florin Tănase, 14 goluri

pandurii astra 2 0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează