FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 2-0

VIDEO Șumudică n-a putut fără titulari! Pandurii a învins Astra, scor 2-0, și și-a asigurat locul 3

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 22:23

Pandurii a învins Astra pe teren propriu, scor 2-0, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 și formația gorjeană și-a asigurat locul 3.

Vezi meciul liveTEXT

PANDURII - ASTRA 2-0 (VIDEO)
A marcat: Antal 21, Hora 90+3

Primul gol al partidei a fost marcat de Liviu Antal, în minutul 21, după un șut printre picioarele lui Gavrilaș. Gorjenii au avut ocazia dublării avantajului înainte de finalul primei reprize, când Săpunaru a prins un șut puternic de la distanță, însă mingea s-a dus puțin peste poartă.

Cu un sfert de oră înainte de finalul meciului, Șumudică a schimbat portarii: a ieșit Gavrilaș și a intrat Boșneag, care nu mai prinsese niciun minut până azi. În ultimul minut de prelungiri, Ioan Hora a stabilit scorul final după ce a scăpat singur cu portarul. De altfel, fotbalistul Pandurilor a ieșit golgeterul Ligii 1, cu 19 reușite.

Echipele de start:

Pandurii: David Lazar - Ungurușan, Săpunaru, Bunoza, Acsinte - Droppa, Mrzljak - Antal, Dan Nistor, Nicoară - Ioan Hora
Rezerve: Stanca, Celea, Pițian, Predescu, Ciucur, Răuță, Vasiljevic

Astra: Gavrilaș - Scarlatache, Geraldo Alves, Oros, Stan - Seto, Dandea - D. Florea, Al. Ioniță, De Amorim - D. Niculae
Rezerve: Boșneag, Boubacar, Moise, Răileanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
ionutstv
ionutstv  •  10 Mai 2016, 07:21

Sapunaru a zis ca dedica victoria lui Dinamo, asta e cea mai tare.

zecs93
zecs93  •  10 Mai 2016, 01:35
Postat de steaua1986forever pe 09 Mai 2016, 23:49

pai, v-a intors "sumi" favorul pe care l-ati facut voi la meciul cu ei cand ati dat meciul gratis, asa e cand faci 'afaceri' cu oameni fara caracter ca acest 'roman adevarat'...oricum, asa meritati pentru blatul ala...

Nu mai tu si cu alti prosti puteti spune ca meciu dinamo-astra 1-4 a fost blat cand astra a batut pe toata lumea in playoff ( inclusiv pe voi) si a iesit campioana Romaniei !!! Pai asa pot spune si eu ca varela a fost blat cu astra, nu e posibil sa faultezi de 2 ori in careu propriu !!! Deci cum e monsiour ?? la voi nu se pune dar la alti da ??

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Mai 2016, 23:49
Postat de zecs93 pe 09 Mai 2016, 23:25

sa vazut cu ce ardoare a jucat astra azi fata de meciu cu DInamo, cu noi au arat terenu si cu astea mai ca sumudica se dadea la o parte, rushine baa !!!

pai, v-a intors "sumi" favorul pe care l-ati facut voi la meciul cu ei cand ati dat meciul gratis, asa e cand faci 'afaceri' cu oameni fara caracter ca acest 'roman adevarat'...oricum, asa meritati pentru blatul ala...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează