FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, detalii din interiorul clubului: „Edi Iordănescu e în pole-position”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 15:55

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a susținut la GSP Live că Edward Iordănescu are prima șansă de a prelua formația roș-albastră, dar spune că o variantă e reprezentată și de o eventuală venire a lui Marius Șumudică.

„Am înțeles că Edi Iordănescu e în pole-position, dar vom vedea la finalul play-out-ului. N-am niciun favorit. Favoriții mei nu sunt disponibili. Olăroiu e favoritul meu, dar nu se poate”, a declarat Helmuth Duckadam la GSP Live.

„Marius Șumudică s-ar putea înțelege cu Gigi Becali” Helmuth Duckadam 

Citește și:

EXCLUSIV Detalii de culise! Ultimul transfer al FCSB a fost luat la suprapreț dintr-un motiv clar: antrenorul Edi Iordănescu vine la pachet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
811730288915362
Constantin Luca  •  25 Mai 2019, 10:37

Becali nu sta in genunchi in fata lui Iordanescu,nu te uita la fanii fcsb ca nu-l vor pe sumudica ia-l,lasal sa lucreze si vei lua campionatul dupa 4 ani.Suporterii si asa nu te agreeaza,nu te ingramadesc,care au de venit vor veni.Daca la aduci peZenga iar o dai in bara.

andy2008
andy2008  •  24 Mai 2019, 18:25

Sumudica a fost jucator bun si este un antrenor excelent.Edi zero ca jucator si de 5 ca antrenor. Favorit cert Sumudicaaaaaa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează