FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Hop, a venit Becali! :D » Patronul FCSB și-a dirijat din nou oile pe străzile din nordul Bucureștiului

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 18:01

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost din nou surprins în timp ce își dirija oile pe străzile din Pipera. 

Gigi Becali are o adevărată fermă urbană în nordul Bucureștiului. Patronul vicecampioanei a important o specie de oi din Spania, una recunoscută pentru randamentul superior la lapte, și are grijă cu temeinicie de animalele sale. În plină criză cauzată de coronavirus, Becali s-a îmbrăcat sport, a luat în mână în toiag și a făcut slalom cu turma printre mașini.

BECALI: „VISAM SĂ FAC O FERMĂ, NU IMOBILIARE"

Becali a povestit la un moment dat cum a devenit bogat: "Visul meu era să construiesc o fermă mare, cu de toate, în cinstea tatălui meu, care a avut și el animale. Și am cumpărat teren pentru fermă, în Pipera. După un timp a venit cineva și mi-a oferit un preț mult mai mare pentru suprafața aia. Am vândut-o și am înțeles că e o afacere să cumpăr și să vând pământ". După ce s-a îmbogățit din vânzarea terenurilor, a revenit la planul inițial: își face și o fermă, pe o suprafață rămasă neconstruită deocamdată. 

Vezi și: 

FCSB. Motivul pentru care Gigi Becali l-a scos din echipă pe Ionuț Vână » Surse din club fac dezvăluiri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
miki123
miki123  •  14 Martie 2020, 17:18
Postat de emil1986 pe 13 Martie 2020, 19:48

Ne-ar fi rusine daca am avea patron al echipei hoti care au furat statul, aşa cum au facut Negoita, Paskani sau Copos, ca sa dau doar cateva exemple. Sa cresti oi nu e rusinos. Doar prostilor li se pare. Sunt regiuni, si chiar tari care traiesc numai si numai din oierit. Tu ai ceva in dibla sau esti lipsit de neuroni?

Emilikă......se stie ca tu ai mintea mica!!! Ai si tu puțină decență si bun simț si nu mai fi penibil si ridicol!! Daca tot empatizezi cu rosu'albastru, macar sacrificate pentru STEAUA si nu pentru *** de la fîcîsîbî......si mai ales pt ciobanul infractor si fariseu, pe numele sau becali gheorghe!!! ***!!! Hai ca ai inteles!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilianul
sexilianul  •  14 Martie 2020, 15:12

pentru lana le creste,iese FUNIE de calitate..........

georgescugeorge1994
georgescugeorge1994  •  14 Martie 2020, 09:48

Mihai Dinu, cred ca esti unul din ala de veniti acum din Italia in Romania, fugind de carantina, fara sa va ganditi ca vă imbolnaviti rudele si semenii. Ce sa va cerem....daca îl aveti idol pe penalul Gigi si *** penal *** Stoica?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează