FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - PANDURII 0-2

VIDEO Hora la bal, Acsinte la spital » Pandurii a învins la Botoșani, scor 2-0

Articol de - Publicat duminica, 23 august 2015 00:00

Partida a fost umbrită de un eveniment nefericit, cînd Acsinte a părăsit terenul după o accidentare horror.

Perioada tulbure a ambelor formații se simte. Nu prin prudență, nu prin ordine, ci prin disperare! Jocul a fost zbuciumat încă din debut, însă nu atît de haotic încît să modifice tabela devreme. Dan Roman n-a reșit să-l învingă pe Stanca din doi metri (3), însă atitudinea botoșănenilor promitea.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Hora "pandurilor"

Gorjenii au fost groggy în primul sfert de oră, însă gazdele n-au îndrăznit un K.O., preferînd să cîștige la puncte. Greșit. Pandurii s-a stabilit rapid în jumătatea adversă și golul era doar o chestiune de timp. Ciucur a pasat colțul lung, iar Hora a împins mingea în poartă (36). Momcilovici a fost la un pas să mărească handicapul, însă Iliev și-a ocrotit colegii (39).

În corzi, moldovenii nu s-au trezit pînă la pauză. Același ritm zbuciumat, același ambiție a botoșănenilor. Cabrera (52) și Vașvari (64) puteau aduce egalarea, însă n-au găsit spațiul porții.
Peste numai un minut, duelul a luat un contrast horor.

Mrzljak l-a călcat pe Acsinte pe gleznă, fundașul fiind în cădere: în urlete de durere și cuprins de lacrimi, căpitanul gazdelor a fost transportat de urgență la spital. Iar arbitrul Dima a scos doar cartonașul galben pentru mijlocașul croat!

Cu gîndul la căpitanul lor, botoșănenii au mai încasat un gol în prelungiri, cînd Mihai Roman a profitat de o eroare a lui Fulop.

A fost penalty!

În minutul 77, gorjenii ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, însă "centralul" Iulian Dima i-a acordat lui Mihai Roman cartonaș galben pentru simulare. La reluare se vede clar cum Cucu îl faultează în careu pe vîrful oaspeților, fără să atingă balonul.

"Eu încerc să-mi fac treaba cînd intru pe teren, dar mai important e că am reușit să cîștigăm. Nu mă mai întrebați de transfer pentru că nu am nici o idee. Sînt la Pandurii și vreau să joc cît mai bine aici"
Mihai Roman, atacant Pandurii

"Nu merge nimic. Primim gol în fiecare meci și nu reușim să înscriem. Mă gîndesc și la demisie, mai important e să meargă echipa indiferent de antrenor"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

botosani pandurii 0 2

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
880477125327980
Campean Eujen  •  23 August 2015, 09:19

acest"dima"nu e la prima isprava,de ce mai flustereste,aut cu el nu e arbitru...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează