FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - VIITORUL 0-1

VIDEO Ianis Hagi, decisiv pentru Viitorul » Campioana en-titre câștigă cu greu în fața lanternei din Liga 1

FOTO: fcviitorul.ro
FOTO: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 19:53

Viitorul s-a impus cu greu la Ploiești în fața celor de la Juventus București, 1-0, cu un gol marcat de Ianis Hagi din penalty, în minutul 78.

Juventus București - Viitorul 0-1
A marcat: Ianis Hagi 78'-pen. VIDEO

Meciul a fost unul echilibrat, cele două echipe având multe ocazii mari de gol. Viitorul a fost echipa mai periculoasă, iar în prima repriză a avut ratări importante prin Cicâldău, Chițu și Cristi Ganea.

În repriza a doua, echipă lui Gică Hagi a forțat. După ce Gavra a trimis mingea în bară, în minutul 73, Ianis Hagi a marcat primul gol de la revenirea în prima ligă. Ianis a transformat cu siguranță un penalty dictat de George Găman după un henț.

Până la final, Juventus a forțat, a avut o ocazie importantă, dar nu a putut egala. După această victorie, Viitorul urcă pe 5, cu 38 de puncte. Juventus București rămâne pe ultimul loc, cu 10 puncte.

Clasament Liga 1

clasament

Echipele de start:

Juventus București: Drăghia - C. Petre, Walace, Leca, F. Ștefan - V. Nicoară, Balgiu, Acolatse, C. Ciobanu - Rabei, Elek
Rezerve: Stoian, M. Constantinescu, Dima, V. Gheorghe, Kardes, Drăghici, Ciolacu
Antrenor: Marius Baciu

Viitorul:  Cojocaru - Căpușă, Țîru, Mladen, Cr. Ganea - Cicâldău, T. Băluță, Vână - Chițu, I. Hagi, Duarte Lopes
Rezerve: Tordai, De Nooijer, Mățan, Ciobanu, Dumitrescu, Ghiță, Gavra
Antrenor: Gică Hagi

Arbitru: George Găman
Asistenți: Radu Ghinguleasc, Laszlor Bucsi

 
 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Februarie 2018, 09:27
Postat de pedro_nr1 pe 10 Februarie 2018, 19:48

spui asta doar pentru ca sunteti sub Viitorul in clasament, si previzibil in play-out ?? nu-mi spune mie ca, NU :) N-am timp sa te cred :)

nu ai inteles! :D din cauza lui Gaman i-au calcat in retur Viitorul in picioare, 0-4! din cauza ca Hagi e un blatist ordinar, ajutat de arbitrii au luat ei acasa bataie de la Chiajna! si sunt multe cauze,toate independente de ei! ca un club mare si frumos ca Dinamo a ajuns unde a ajuns , nu e din cauza ca ei au o politica de *** si se multumesc cu putin an de an, e de vina "***"! ai inteles acum? :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Februarie 2018, 09:18
Postat de tihi pe 11 Februarie 2018, 09:01

Pacat de Juventus,merita egalul.Nu au fost cu nimic mai prejos ca Viitorul,care a prestat un joc cenusiu si mediocru !!

toti au bune si rele! si Gaz Metan merita victoria in meciul cu Astra si cu toate astea a luat bataie! acu`, pacat de Juventus cam mult! nu din cauza meciului asta sunt ei pe ultimul loc, cu 10 puncte, am impresia!

tihi
tihi  •  11 Februarie 2018, 09:01

Pacat de Juventus,merita egalul.Nu au fost cu nimic mai prejos ca Viitorul,care a prestat un joc cenusiu si mediocru !!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează